Prodej pozemku, Dřísy, 817 m2

Dřísy

4 490 000 Kč

vč. DPH, vč. inženýrských sítí, vč. poplatků, neplatíte provizi jsme přímý vlastník
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDřísy
ID811-01
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti817 m2

Origo partneři v Dřísech

Popis

Pozemek pro bydlení v skvělé lokalitě obce Nedomice-Ovčáry u Dřís (v blízkosti Všetat, Brandýsa n.L/St.Boleslavi, Neratovice, Mělník).

Stavební plocha 817 m², celková plocha pozemku 1039m².

Vše připraveno k výstavbě Vašeho rodinného domu.

Vhodné i pro spojení bydlení a podnikání, jedná se o rohovou parcelu, dobře přístupnou a viditelnou z místní komunikace Nedomická.

Přípojky inženýrských sítí zkolaudované a připravené na pozemku: voda, tlaková kanalizace, elektřina, datová síť. Při okraji parcely vede závlaha (hloubka cca 2,5m).

Nová příjezdová asfaltová komunikace s veřejným osvětlením včetně vjezdu na pozemek.

Rovinatý pozemek má ideální obdélníkový tvar a rozměry pro dostatečně velký rodinný dům i zahradu. Dle územního plánu lze stavět 2 NP + podkroví, koeficient zastavěnosti je 0,25 (tj. až 200 m²). Jedná se o území SV-všeobecně obytné, venkovské.

Obec Nedomice nabízí základní občanskou vybavenost MŠ, 1.stupeň ZŠ, obecní úřad. Kompletní občanská vybavenost je dostupná ve Všetatech (2,5km) případně Neratovicích (13 km) , Brandýse nad Labem (10 km), Mělníku (16 km).

Dálnice D10: nájezd Praha-Mladá Boleslav je vzdálený 9 km. Do Prahy (Černý Most) je cesta autem pouhých 25 minut (25 km).

Autobusové spojení do Všetat a Kostelce nad Labem: BUS č. 476.
Vlakové spojení do Prahy, Lysé nad Labem, Mělníka, Brandýsa n.L-St.Boleslav (zast. Ovčáry).

Sportovní vyžití (Sokol, SDH) v Ovčárech. Obec Ovčáry přímo navazuje na obec Nedomice.
Obec řádně pečuje o veřejné prostory, v centru obce občanům slouží k relaxaci udržovaný park s rybníčkem a s dětským hřištěm. Nedaleko je místní cukrárna.

Okolí je známé svými přírodními koupališti a pískovnami určenými k rekreaci: jezero Lhota, Ovčáry (Křenecké jezero), Konětopy.

V rámci projektu jsou volné již poslední dvě parcely (800-1048 m²). Více podrobností na webu PozemkyNedomice.cz.

Prodávající je přímý vlastník. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit i o víkendu, rádi odpovíme na všechny dotazy.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Dřísech.