Prodej rodinného domu, Ostravice, 168 m2 (ID: 1407778)

Ostravice, okres Frýdek-Místek

19 130 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 91 168 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstravice, okres Frýdek-Místek
ID3B
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná168 m2
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti338 m2
Ukazatel energetické náročnosti65 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Ostravici

Popis

Nízkoenergetický dům s tepelným čerpadlem vzduch-voda, dispozicí 4+kk se dvěma terasami s celkovou obytnou plochou 167,62 m² a zahradou 230,19 m² je součástí probíhající výstavby I. etapy komorního projektu Beskydská Brána v malebné obci Ostravice na úpatí Beskyd.

Renomovaní architekti ze studia DW ARCHITEKTURA navrhli devět trojdomů se sedlovou střechou, minimalistickým designem a příjemnou zahradou. Domy jsou navržené pro vlastní bydlení nebo jako druhý domov pro milovníky přírody a sportu, ale i jako výhodná investiční příležitost. Při koupi domu můžete využít nabídku kompletního servisu v podobě pronájmu domu a následného profesionálního servisu a údržby.

Každý z domů má vlastní zahradu, dvě terasy, dvě krytá parkovací stání, z nichž jedno umožňuje napájení elektromobilu. Standardní vybavení všech domů je na vysoké úrovni s důrazem na využití moderních technologií a nejkvalitnějších materiálů. Jsou projektovány jako nízkoenergetické (PENB-B). Disponují tepelným čerpadlem vzduch-voda, podlahovým vytápěním v celém domě s kombinovaným topným žebříkem v koupelnách, velkoformátovými hliníkovými okny s tepelně izolačním trojsklem a elektrickými venkovními žaluziemi, sanitární keramikou Villeroy&Boch a bateriemi Hansgrohe. Vstupní vchodové dveře jsou hliníkové bezpečnostní třídy 3. Domy mají přípravu pro komín, krbovou vložku, fotovoltaické panely a klimatizaci v horních patrech.

Projekt Beskydská Brána vyniká svojí polohou. Nachází se v klidné a bezpečné části obce Ostravice, je obklopen zelení, což zaručuje soukromí a klid. Samotná obec a blízké okolí nabízí vše potřebné pro spokojený život. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost. Ať se jedná o školu nebo školku pro vaše děti, lékaře, různé obchody nebo dostatek možností vašeho společenského, sportovního a relaxačního vyžití. V těsné blízkosti je srub Petra Bezruče, nedaleko najdete golfová hřiště Ostravice a Čeladná.

Ostravice má výborné dopravní spojení s okolím. Vlaková zastávka se nachází 8 min a autobus 10 min pěšky od projektu. Hned vedle domů vedou turistické trasy a cyklostezky. Dostupnost do Brna je do 2 hodin autem a do Prahy cca 3,5 hodiny.

Výstavba I. etapy je v plném proudu a dokončení je plánované na léto 2025. Zahájení II. etapy se plánuje na jaro roku 2025 a dokončení v zimě roku 2026.

Při koupi domu můžete aktuálně využít dotovanou hypotéku 2,89% p. a.. Ceny začínají na 14,5 mil. Kč a platba je 10% po podpisu budoucí kupní smlouvy / 90% po kolaudaci.

Více informací o tomto projektu, lokalitě a aktuální nabídce domů najdete na webových stránkách projektu. Prodej přímo od developera. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravici.