Prodej obchodního prostoru, Chotěboř, Wurmova, 306 m2 (ID: 1407893)

Wurmova, Chotěboř, okres Havlíčkův Brod

6 500 000 Kč

včetně provize a právních služeb, cena k jednání
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaWurmova, Chotěboř, okres Havlíčkův Brod
ID00279
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná306 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy233 m2
Plocha nemovitosti563 m2

Origo partneři v Chotěboři

Popis

Prodej prostorného RD k podnikání + bydlení se zahradou, pozemek 563 m², v obci Chotěboř, okres Havlíčkův Brod

Hledáte prostorný dům k podnikání a bydlení přímo v srdci Vysočiny – v Chotěboři?
Nabízíme útulný rodinný dům se zahradou o výměře 563 m². Více na: dum-chotebor. finemreality. cz

Dům je na prodej včetně veškerého vybavení v domě.

Tento dům nabízí ideální kombinaci pro bydlení a podnikání (ordinace, prodejna, e-shop, výrobna nebo využítí pro dětské skupiny, mateřská školka)

Momentálně dům je o dispozičním řešení:
- 1NP: chodba, špajz, komora, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, kuchyň, obývací pokoj, ložnice a prostorná místnost (pokoj). Místnosti jsou kompletně vybavené. Na podlahách je dlažba, pvc a koberce.

- 2NP: chodba, koupelna s vanou a sprchou, samostatné WC, kuchyň, prostorný obývací pokoj s jídelnou, ložnice a dětský pokoj. Jsou zde i krbová kamna pro útulné momenty s rodinou. Místnosti jsou kompletně a moderně vybaveny. Na podlahách je dlažba a dřevěná podlaha (dubové).


Dům, je napojen na elektřinu, vodovod, kanalizaci a plyn. Vytápění domu je částečné podlahové (v koupelnách a záchodech + kuchyně), je zde automatizovaný kotel Dakon (uhlí + pelety), plynový kotel. Voda je ohřívána 2x bojlerem. Dům má euro okna a dřevěná okna, schodiště je betonové.


Na pozemku velkém 563 m² najdete u domu i zatravněnou zahradu s dvojgaráží, dílnou pro hobby či práci, studnu a krb k posezení a grilování. Dům i garáž je částečně podsklepen. Celý pozemek je oplocen pro soukromí a bezpečí.


Veškerá občanská vybavenost v místě (ZŠ, MŠ, lékař, obchody, restaurace). Dopravní dostupnost – vlak, MHD, bus PID. V Chotěboři budete mít kompletní zázemí pro pohodový a spokojený život. A k tomu spoustu příležitostí k objevování krás Vysočiny.


Rádi Vás přivítáme na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Chotěboři.