Prodej rodinného domu, Hustopeče, Tábory, 244 m2

Tábory, Hustopeče

6 742 000 Kč
Hypotéka od 32 130 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTábory, Hustopeče
ID11
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná244 m2
Druh objektuRohový
Plocha nemovitosti483 m2

Origo partneři v Hustopečích

Popis

Nabízíme k prodeji přízemní rohový rodinný dům na ulici Alšova v Hustopečích.
Zastavěná plocha domu činí 244 m². Současná dispozice je 3+1, nad její rámec zde dále najdeme spíž, menší sklep a ve dvoře hospodářské stavení. Do dvora se dostaneme dvěma způsoby. Vraty v zadní části pozemku a skrze průjezd, který je vhodný ke garážování auta. Parkování je však možné také na veřejných parkovacích plochách v ulici. Celková plocha pozemku včetně plochy zastavěné činí 483 m², přesně však bude určena po geometrickém zaměření. Nemovitost byla postupem času opravována. Opravou prošla střecha, bylo podřezáno zdivo, vyměněny radiátory a před pěti lety pořízen kondenzační kotel.

Dům, který je vhodný k vetší rekonstrukci najdeme v nejoblíbenější lokalitě pro bydlení z celého města. Nachází se v docházkové vzdálenosti od škol, školek, hřišť, nádraží, obchodů a to vše do pár minut klidné chůze. V bezprostřední blízkosti je park a cyklostezka protínající celé město.
Uzavřený pozemek, dobrá lokalita a dostatečná výměra parcely jsou ideálními předpoklady pro vytvoření Vašeho nového bydlení. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hustopečích.