Prodej pozemku, Stříbrná Skalice, 829 m2

Stříbrná Skalice

2 300 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 10 961 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStříbrná Skalice
ID2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti829 m2

Origo partneři v Stříbrné Skalici

Popis

Hledáte klidné místo, kde byste si mohli postavit svůj vysněný domov? Pak si Vám dovoluji nabídnout k prodeji stavební pozemek nacházející se ve Stříbrné Skalici.

Pozemek s celkovou výměrou 829m² leží ve velice mírném jihovýchodním svahu a je zasazen v klidné části obce Stříbrná Skalice. Pozemek je situován na okraji osady Na Hradcích, nabízí maximální klid a soukromí a nachází se v přímé blízkosti lesa a další zeleně.

Na pozemku je elektrická přípojka připravená k instalaci elektroměru a vrtaná studna s vrtem o celkové hloubce 76m, která disponuje vydatným množstvím vody. Kanalizace v této lokalitě není k dispozici, a tak nový majitel musí odpady řešit formou jímky nebo čističky odpadních vod.

Dle územního plánu je pozemek veden jako Zóna venkovské zástavby, přičemž je možné zde postavit rodinný dům o dvou podlažích, včetně obytného podkroví. Dům, který bude splňovat standardy pro bydlení čtyřčlenné rodiny, má mít sedlovou střechu se štítem do ulice. Maximální zastavitelná plocha pozemku, při splnění všech podmínek, je až 60%, přičemž minimální plocha zeleně, která musí zůstat nezastavěná, je 40%. Maximální výška stavby není definována. Příjezdová cesta k pozemku je částečně zpevněná a lemuje pozemek z jižní a východní strany.

Stříbrná Skalice je obec v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji a rozkládá se v nádherné kopcovité krajině u řeky Sázavy. Přímo v obci je k dispozici zdravotní středisko, několik obchodů s potravinami a vícero restaurací. Dále je k dispozici zábavní park Pyzuu funpurk, nebo vyhlášená vodácká restaurace na Marjánce. Kopcovitá krajina s velkým množstvím lesů nabízí širokou možnost pro rekreační a turistické vyžití.

Dopravní dostupnost zajišťuje železniční trať vedoucí z Čerčan do Světlé nad Sázavou, dále pak autobusové spojení mezi Prahou a Sázavou, případně do Mnichovic, odkud je možné vlakem pokračovat až na Hlavní nádraží v Praze. Autem se do 10 minut dostanete na nájezd dálnice D1, přičemž přibližně za 30 minut se dostanete třeba na pražský Chodov.
Veškerou další občanskou vybavenost pak zajišťuje 10 minut autem vzdálené město Sázava.

S financováním Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Stříbrné Skalici.