Prodej bytu 3+1, Praha - Horní Počernice, Pavlišovská, 83 m2

Pavlišovská, Praha 9 - Horní Počernice

7 900 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPavlišovská, Praha 9 - Horní Počernice
ID3
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná83 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout k prodeji prostorný byt 3+1 s krásnou lodžií, který se nachází v klidné lokalitě v Pavlišovské ulici v Horních Počernicích.

Bytová jednotka s dispozicí 3+1 disponuje velkorysou celkovou plochou 83m² a nachází se ve 4. patře klidného bytového domu s výtahem. Byt sestává z prostorné chodby, ze dvou samostatných neprůchozích pokojů, obývacího pokoje se vstupem na velikou zasklenou lodžii, místnosti s kuchyňskou linkou, kde je prostor na jídelní stůl, koupelny a samostatné toalety. V koupelně se nachází sprchový kout, skříňka s umyvadlem a vývody na pračku.

Bytová jednotka prošla výraznou rekonstrukcí. Celý byt je vybílen a na podlahách je položené nové lino. Dále jsou v bytě nové rozvody vody, odpadů a elektřiny. Celý bytový dům je po revitalizaci ve velice dobré kondici. Vytápění bytu je zajištěno dálkově.

Velkou výhodou u této nabídky je prostorná nově zrekonstruovaná lodžie (7m²), kde můžete trávit společné chvíle s rodinou a přáteli. Dále je součástí bytu sklepní kóje (4m²) nacházející se přímo na patře bytu a nakonec i velké bezplatné parkoviště u přímo u domu, na kterém bez problémů naleznete více než jedno volné parkovací místo kdykoli během dne.

Tato lokalita nabízí naprosto vše, co potřebujete pro Vaše komfortní bydlení, ideální je například pro rodinu s dětmi. Přímo u domu se totiž nachází mateřská i základní škola, gymnázium a nebo velké dětské hřiště. Nejbližší autobusová zastávka Pavlišovská je vzdálena 250m od bytového domu. Za 13 minut pěšky se potom dostanete na vlakové nádraží Horní Počernice. Na metro Černý Most je možné se dostat do osmi minut autem, nebo 10 minut autobusem ze zastávky Sídliště Horní Počernice, která je vzdálena přibližně pět minut chůze od domu. V přímé blízko domu se potom nachází Albert.

Majitel si vyhrazuje právo přijmout nejvyšší nabídku.
Pro více informací kontaktujte makléře

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 9.