Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Horova, 92 m2

Horova, Karlovy Vary

Rezervováno
4 280 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 397 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaHorova, Karlovy Vary
ID22927
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná92 m2
Patro1. z 6
Typ objektuPatrový
VlastnictvíStátní/obecní
Podlahová plocha92 m2
Plocha nemovitosti92 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Jedinečný byt 3+1 v centru Karlových Varů skvělá příležitost ke koupi.

Hledáte bydlení v srdci lázeňského města Karlovy Vary? Máme pro vás výbornou nabídku. K prodeji nabízíme prostorný byt 3+1 o rozloze 92 m s balkónem ve 3. patře zrekonstruovaného cihlového domu na prestižní adrese, ulici Horova. Byt je ve spoluvlastnickém podílu.

Tento byt vás zaujme nejen svou ideální polohou, ale i svým charakterem. Bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí nová elektřina, modernizovaná koupelna a WC. Velkým bonusem je výtah, který brzy projde modernizací. Dominantou bytu jsou elegantní krbová kamna, která dodávají interiéru specifickou atmosféru. Byt se prodává včetně kompletního vybavení, kromě nábytku v obývacím pokoji.

K dispozici máte tři samostatné místnosti, prakticky řešenou kuchyň, prostornou chodbu a sklepní kóji. Dálkové centrální vytápění zajišťuje pohodlí po celý rok.

Výhodou tohoto bytu je také přístup ke krásné společné zahradě ve vnitrobloku, kde můžete relaxovat nebo venčit svého čtyřnohého přítele. Bydlení v centru Karlových Varů znamená, že máte všechny důležité služby na dosah ruky. Parkování je možné před domem, s povolením.

Tento byt nabízí kvalitu bydlení spojenou s jedinečnou atmosférou Karlových Varů, města proslulého svými lázněmi, bohatou historií a nádhernou přírodou.

Příležitost ke koupi, kterou stojí za to využít. Zavolejte nám a domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.