Prodej rodinného domu, Chrášťany - Chotouň, 144 m2

Chrášťany, Chotouň

14 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 69 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChrášťany, Chotouň
ID42403
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná144 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti2065 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chrášťanech

Popis

Krásný, opravený, prostorný rodinný dům v části obce Chrášťany - Chotouň s užitnou plochou 144m², o dispozici 3+1 s možností vybudování obytného podkroví, na pozemku 2065m², s udržovanou vzrostlou zahradou, přírodním koupacím jezírkem, stodolou a krytým venkovním posezením.
Velkou výhodou je perfektní dostupnost. V Praze jste autem do 25min. (30 km), vlakem z Českého Brodu do 30 min., přímo u domu je zastávka autobusu směr Český Brod (10km) a Říčany, který většinu dne jede každou hodinu.
Spádová mateřská škola je v Chrášťanech - 2km, základní škola v Bylanech - 4km, do obou obcí jezdí zmiňovaný autobus.
V Českém Brodě je pak kompletní občanská vybavenost včetně supermarketů - Lidl, Penny, Billa, malé nákupní centrum - drogerie Teta, Benu lékárna, Pepco.
Dům byl postaven koncem 19. století, velmi citlivě propojuje původní kouzlo s moderními prvky - jsou zde špaletová okna, venkovní jsou nová s dvojskly, vnitřní jsou opravená původní, kde to bylo možné, tam zůstala původní keramická dlažba, jsou zde původní masivní dřevěné vstupní i interiérové dveře, stropní klenby či šambrány kolem oken.
Zcela moderně se majitelé rozhodli řešit topení a ohřev teplé vody a to tepelným čerpadlem na principu vzduch - voda (Monoblok). Topení je možné doplnit i krbovými kamny, vyústění komínu je v obývacím pokoji.
V koupelně je podlahové topení.
Voda je do domu dovedená z vlastní kopané studny, napojení na obecní vodovod je možné, odpad je řešený kanalizací.
Je vybaven zabezpečovacím zařízením.
Dispozičně se dům skládá ze vstupní haly 28m², prostorné obytné kuchyně 24m², obývacího pokoje 36m², dvou ložnic (24, 17m²), velké koupelny spojené s toaletou (17m²), samostatného WC s umyvadlem, sklepa (částečné podsklepení domu) a půdy.
K domu dále patří hospodářská stavení - stodola a půvdoní stáje.
Zahrada je umístěná za domem a díky poměreně vysoké zdi podél celého pozemku poskytuje příjemné soukromí.
Majitelé na zahradě vybudovali doslova oázu pro relaxaci a odpočinek. Je zde přírodní zahradní jezírko určené ke koupání s lekníny vybavené filtrací (12x6m), zastřešené posezení v Provance stylu i otevřené posezení s křesílky a lavičkou uprostřed zahrady. Drželi se zásdy, že zahrada má být nejen krasná, ale také jedlá a tak jsou zde ovocné stromy, keříky rybízu a angreštu, muchovník i vyvýšené záhony pro pěstování jahod.
Vstup na pozemek je hlavním vjezdem na dálkové ovládání a brankou a nechybí ani zadní vjezd v rohu zahrady pro odvoz zahradního odpadu nebo například pro parkování karavanu.
Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vyhotoven, proto je u domu uvedeno písmeno "G".

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chrášťanech (okr. Kolín).