Prodej rodinného domu, Černošice, Slunečná, 134 m2

Slunečná, Černošice

14 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 69 055 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlunečná, Černošice
ID8
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná134 m2
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti700 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Černošicích

Popis

Exkluzivní nabídka novostavby s fotovoltaickou elektrárnou

Představujeme vám kompletně připravenou fotovoltaickou elektrárnu s výkonnými panely, která je součástí naší nabídky!

Díky fotovoltaice můžete významně snížit celkové náklady na energie. Fotovoltaická elektrárna šetří váš rozpočet a vyrábí elektřinu přímo pro vás.
Nabízíme vám exkluzivní novostavbu vybavenou fotovoltaikou, která klade důraz na kvalitu a nízké provozní náklady. Energetická náročnost budovy je třídy A.

Podívejme se na dům o dispozici 5+kk z kvalitního zdiva Porotherm s užitnou plochou 134 m² na pozemku o rozloze 700 m².

Po vstupu vás přivítá prostorné zádveří s chodbou o celkové ploše 8,4 m². Po levé straně najdete místnost o velikosti 10,81 m², ideální jako pracovna, šatna nebo pokoj pro hosty. Naproti se nachází technická místnost, ideální pro uložení pračky, sušičky a tepelného čerpadla. Vedle ní je toaleta se sprchovým koutem, což ocení vaše návštěvy, děti nebo váš domácí mazlíček.

Dále vstoupíte do hlavní části domu – prostorného obývacího pokoje o velikosti 35,58 m² s velkoformátovými okny, kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu. Tento prostor se stane srdcem vašeho nového domova, ideální pro odpočinek na zahradě nebo grilování s rodinou.

V horním patře najdete dva pokoje vedle sebe o velikosti 12,8 m², koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Dále je zde šatna o velikosti 7,38 m², kterou projdete do ložnice. Ložnice má vlastní koupelnu, což je velká výhoda.

Už vás nebaví nosit špinavé prádlo po schodech? V tomto domě nemusíte! V koupelně je šachta, kterou si můžete poslat prádlo přímo k pračce.

Lokalita: Černošice
Černošice leží v romantickém údolí Berounky, jihozápadně od Prahy, a nabízí nespočet možností na výlety, procházky po naučných stezkách a návštěvy kulturních památek. Město je ideální pro rodiny díky bohaté nabídce vzdělávacích zařízení: šest mateřských škol (dvě z nich s výukou v cizím jazyce), základní škola, ZUŠ, hudební škola, filharmonie, šerm, tenis, sportovní areál, zimní stadion a mnoho dalšího.

Pokud neradi cestujete do Prahy autem, můžete využít vlak, který vás za 15 minut doveze na Hlavní nádraží nebo na Smíchov.
Černošice nabízejí i několik zdravotnických zařízení, praktických lékařů, stomatologů, ORL a další odborníky.

Město Černošice vám poskytne vše potřebné pro pohodlný a spokojený život s výhodami přírody, lesů, rozhleden a krásných procházek podél Berounky.

Cena je platná do konce července 2024.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černošicích.