Prodej rodinného domu, Chyňava - Podkozí, 173 m2 (ID: 1408403)

Chyňava - Podkozí, okres Beroun

Cena na vyžádání

včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChyňava - Podkozí, okres Beroun
ID2024108
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná173 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy151 m2
Plocha nemovitosti1277 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti142 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Chyňavě

Popis

Hledáte pro sebe a svoji rodinu moderní dům v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Prahy, Berouna či Kladna?

Právě pro Vás je určen tento moderní rodinný dům s dispozicí 5+kk o výměře 172,6 m² na mírně svažitém pozemku o celkové ploše 1277 m², kterou Vám nabízíme v exkluzivním zastoupení. Dům se nachází v malebné obci Podkozí.

Nabídka je určena pro ty z Vás, kteří hledáte klid a souznění s přírodou, pěší či cyklistické výlety do okolí, či relax a seberealizaci na rozlehlé zahradě. Veškerá občanská vybavenost se nachází pouhých 5 minut autem ve vedlejší obci Chyňava. Nachází se tam úřad, potraviny, pošta i školka. Cesta do Prahy trvá 25 minut.

V přízemí domu se nachází moderně vybavená kuchyně s přilehlou spíží, kterou ocení každá hospodyně a prostorná jídelní část, ze které se dostaneme jak na příjemnou venkovní terasu s elektricky ovládanou bioklimatickou pergolou, tak i do patra domu. Obývací pokoj umístěný v zadní časti domu je jako stvořený k relaxaci. Jeho panoramatické okno s výhledem do zahrady Vám nabídne propojení interiéru s exteriérem. V přízemí domu se rovněž nachází pracovna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velmi prostorná technická místnost. Vytápění domu a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch/voda v kombinaci s elektrokotlem.

V prvním nadzemním podlaží se nachází hlavní ložnice se soukromou koupelnou se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Z ložnice je přístup na velkou terasu s vyhlídkou na krásnou krajinu. Dále se zde nacházejí další dva pokoje, které současní majitelé využívají jako hostinský pokoj, posilovnu a dále třetí koupelna s vanou a toaletou.

Dům je součástí uzavřeného rezidenčního areálu, který má soukromou příjezdovou komunikaci.


V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chyňavě.