Prodej rodinného domu, Chabařovice, V Aleji, 300 m2

V Aleji, Chabařovice

4 950 000 Kč

vč. kompletních právních a realitních služeb
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaV Aleji, Chabařovice
ID7653
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
VybavenoNe
Druh objektuV bloku
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy456 m2
Plocha nemovitosti1382 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chabařovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Velký rodinný dům v Chabařovicích na prodej. Konkrétně v ul. V Aleji.

Dům je v současné chvíli řešený jako velký rodinný, ideálně dvougenerační. Nabízí dvě obytná podlaží, velkou půdu a sklep. Přízemí nabízí celkem 5 místností a koupelnu. Patro poté dalších pět místností a terasu. Jedno podlaží nabídne cca 130m². Celkově je dům v původním stavu a je potřeba počítat s velkou rekonstrukcí. Směrem do ulice jsou plastová okna, do zahrady pak původní dřevěná.

Pokud byste hledali investiční příležitost a byli ochotni podstoupit náročnější rekonstrukci, pak dům dokáže nabídnout prostor pro 4 - 6 bytů. A poptávka po nájemním bydlení na menších městech, jako jsou např. Chabařovice, je vždy výrazná.

Dům je napojen na elektřinu, plyn, vodu i kanalizaci. Vytápění je řešeno centrálním kotlem umístěným v suterénu domu. Jednotlivá podlaží pak mohou mít krbová kamna. Výhodou je bez pochyby průjezd pro vozidla do zahrady, např. kvůli zásobování materiálem.

Zahrada nabídne téměř 1.000m². Jedná se o dlouhý pruh cca 100m na 12m. Je plná vzrostlých stromů a můžete z ní těžit hned. Samozřejmě tu nechybí posezení a prostory jako kůlna či nářaďovna.

Tato nemovitost bude skvělá pro klidné bydlení na maloměstě, které nabídne kromě základní vybavenosti zejména klid a možnosti využití volného času. Ať už se jedná o sportovní využití, tak o návštěvy přírody. V Chabařovicích najdete malé obchody, restauraci, poštu, zastávky autobusů, základní i mateřskou školu (tu dokonce přímo před domem. ). Nájezd na D8 je vzdálen 5min autem.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě kdykoli kontaktujte. Budu se těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chabařovicích.