Prodej rodinného domu, Zavlekov - Vlčnov, 245 m2

Zavlekov, Vlčnov

5 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZavlekov, Vlčnov
ID1798
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná245 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy164 m2
Plocha nemovitosti343 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zavlekově

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Čerstvým nováčkem v mém realitním seznamu je prostorný dům ve Vlčnově. Víte kde to je?
Jedná se o místní část, která je stavebně téměř propojená s centrem Starého Jičína, k jehož hlavním dominantám patří zřícenina Hradu Starý Jičín, několik významných cyklotras Moravské brány a například nedaleké Muzeum Tatra Kopřivnice.
A nyní se pojďme podívat do samotného domu.
Nemovitost nabízí dispozici 5 + 1 a nachází se ve svažitém terénu s menší zahradou v klidné části Starého Jičína, v místní části Vlčnov.
Dům je připojen na elektřinu, kanalizaci, vodovod, plyn a internet. Vytápění zajišťuje moderní tepelné čerpadlo vzduch/voda.
V přízemí domu najdete předsíň, vstupní chodbu se schodištěm do dalších pater, 2 pokoje, menší kuchyňku, umývárnu, několik menších skladů a místnost, která svým zázemím i velikostí dříve sloužila jako salon pro domácí mazlíčky. Nyní nabízí ideální prostor pro budoucí wellness s odpočinkovou zónou, kde je k dispozici také infrasauna.
Na dům plynule navazuje garáž, odkud můžete projít přímo do domu.
Další prostornou místností je kotelna s technickým zázemím a samostatným vstupem z přední části domu.
Z chodby v přízemí se dále dostanete po schodišti do mezipatra, kde se nachází menší chodba, kuchyň, velká koupelna s rohovou vanou i toaletou a velkorysý obývací pokoj s dvěma výstupy na terasu o velikosti 17 m², která je zároveň vstupem do zahrady.
Poslední část domu tvoří v druhém nadzemním podlaží 2 prostorné pokoje a chodba, odkud máte přístup do obou částí půdy.
Celý dům je příjemně prosvětlený díky velkému počtu oken.
Na závěr nezbývá než doplnit info k možnosti financování koupě tohoto domu. Pokud s ním potřebujete pomoci, je vám plně k dispozici naše hypoteční makléřka, která pracuje v oboru více než 20 let. Vždy vám zařídí to nejvýhodnější financování a podmínky šité na míru, i v dnešní komplikované době.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zavlekově.