Prodej pozemku, Staré Město, 1201 m2

Staré Město

4 075 500 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 19 423 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStaré Město
ID1804
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1201 m2

Origo partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte pozemek, na kterém můžete začít hned stavět? Který je současně na klidném místě obce Hynčice pod Sušinou, má vyřešený projekt, který je součástí ceny a také již současný majitel řeší stavební povolení, které bude po dořešení součástí kupní ceny?

Přesně takový, bych Vám rád odprezentoval. Pozemek o velikosti 1201 m², se rozprostírá na celkově třech pozemcích, na kterých je již zpracovaný projekt dvouchaty, která má být zapuštěná do svahu.

O celkovou architektonickou studii se postaral architekt Tomáš Kupka včetně řešení vodního zdroje a odpadů. Koncepčně je chata řešena tak, aby vytvářela útulné a pohodové místo pro relaxaci a odpočinek. Toho je docíleno jak kompaktností celého objektu, tak i použitím dřeva na fasádě, což stavbě dodává teplý a přívětivý vzhled.

Objekty jsou dále chráněny "černou skořápkou" z plechové krytiny, která nejenže esteticky dotváří celkový vzhled, ale má i praktický účel. Tato ochranná vrstva by měla lépe odolávat silným povětrnostním vlivům, které jsou typické́ pro horskou oblast, a tím přispívá k dlouhodobé udržitelnosti a trvanlivosti celého objektu.

Objekty jsou dále vzájemně posunuty, což nejenže lépe definuje hmotu objektů a poskytuje jim výraznější tvarový charakter, ale zároveň díky tomuto uspořádání mají uživatelé jednotlivých jednotek více soukromí. Celý objekt ale zůstává kompaktní, což přispívá k jeho funkčnosti a ekonomičnosti.

Zdroj vody je řešen vlastní studnou a odpady budou řešenu čističkou odpadních vod nebo jímkou. Současný majitel je již v procesu vyřizování stavebního povolení, které by mělo být vyřešeno do konce roku 2024.

Obec Hynčice pod Sušinou je doslova přes kopec od střediska Dolní Morava, které je v poslední době opravdu vyhlášené, zejména kvůli lyžování, wellness hotelů. Lanovka je od místa pozemku vzdálená do 400 m, cyklotrasa je hned u pozemku a vysokorychlostní internet přes CETIN, vede přímo na hranici.

Pro bližší informace zavolejte či napište. Budu se velice těšit a brzy naviděnou.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Starém Městě (okr. Šumperk).