Prodej bytu 2+kk, Chomutov, Maxima Gorkého, 45 m2

Maxima Gorkého, Chomutov

4 999 000 Kč
Hypotéka od 23 824 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMaxima Gorkého, Chomutov
ID29
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná45 m2
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Představujeme Vám exkluzivní nabídku luxusního bydlení v Rezidenci Jana v Chomutově.

Byt o velikosti 2+kk o celkové ploše 45 m² v žádané a klidné lokalitě v ulici Maxima Gorkého, situované nedaleko nemocnice v Chomutově. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení s vynikající dostupností.

K tomuto útulnému bytu patří prostorná terasa o rozloze 40 m². Najdete zde dvě pohodlná lehátka, sedací venkovní soupravu s odkládacím stolkem a grilem. K terase náleží velmi pečlivě udržovaná zahrádka s rozlohou 28 m².

Tento moderní byt je vybaven pokročilou chytrou domácností, která zahrnuje videotelefon a kamerový systém. Tyto technologické vychytávky zajišťují maximální pohodlí. Díky nim můžete mít vždy přehled o tom, kdo stojí před dveřmi, a mít pocit naprostého bezpečí.

V kuchyni jsou veškeré spotřebiče (lednice, vestavěná trouba, vestavěná mikrovlnná trouba, vestavěná myčka, digestoř, indukční deska, vinotéka). Spotřebiče jsou značky Bosch. V kuchyni je také bar obklopen dvěma elegantními barovými židlemi.

Okouzlí Vás i předzahrádka s příjemným posezením a grilem, která je perfektním místem pro letní večery a grilování s rodinou nebo přáteli.

K bytu nechybí ani vlastní parkovací stání o výměře 20 m², které je zabezpečeno elektrickou bránou. Toto parkovací místo zajišťuje, že vždy budete mít kde zaparkovat svůj vůz, a to bez stresu a starostí přímo v rezidenci.

Nesmíme zapomenout ani na praktický sklep o rozloze 6,50 m², který je vybaven pračkou, sušičkou, pracovním stolem a regálem. Tento dodatečný prostor je ideální pro ukládání věcí, které nechcete mít v bytě, a zároveň poskytuje místo pro praní a sušení prádla.

Rezidence Jana je moderní budova s pouhými šesti byty, což zaručuje klidné a příjemné bydlení. Zelená střecha přispívá k ekologickému a udržitelnému způsobu života.

Ke každému ze 6 bytů je sdílený prostor, kde je možno po domluvě nájemníků zřídit např. saunu, posilovnu nebo společenskou místnost. Je zde topení i internet.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o kvalitě a komfortu, který tento byt nabízí. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte. Těšíme se na setkání s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Chomutově.