Prodej rodinného domu, Horní Pěna, 406 m2 (ID: 1408710)

Horní Pěna

15 950 000 Kč
Hypotéka od 76 013 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Pěna
ID2024096
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná406 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy316 m2
Plocha nemovitosti8465 m2

Origo partneři v Horní Pěně

Popis

Nabízíme Vám ke koupi jedinečný objekt k bydlení či podnikání s pozemkem o ploše 8 467 m².
Jedná se o rodinný dům, který může sloužit pouze k bydlení pro milovníky prostoru a soukromí, dále je také vhodný k vícegeneračnímu užívání či k bydlení ve spojení s pronájmem části nemovitosti.

Dům je umístěn v centru vlastního rozsáhlého pozemku, který slouží jako zahradní park s rybníkem 918 m² a sádkou. V parku se nachází vzrostlé stromy, keře a trvalky, takže jsou budovy i krytý bazén odstíněny od zbytku obce a pozemek tak poskytuje absolutní soukromí jeho uživatelům. K dispozici je také skleník, vyvýšené záhony, zahradní domek a různá zákoutí s posezením.
Celý pozemek je oplocen, vjezd je řešen vraty na dálkové ovládání, parkování je možné v garáži nebo na ploše určené k parkování na pozemku.

Rodinný dům tvoří 2 samostatně stojící budovy a dělí se na hlavní a vedlejší.

V hlavní budově se ve dvou podlažích nachází obytná část o celkové ploše 210 m², která je řešena dvougeneračně jako 2+kk s vlastní koupelnou a dále větší dispozice 5+kk s koupelnou, prádelnou, spíží a zimní zahradou. Tato budova je vytápěná plynovým kotlem s napojením na radiátory a v části je také podlahové topení, v obýváku je navíc krbová vložka s průduchy do podkroví.

Ve vedlejší budově je v přízemí o ploše 137 m² umístěna společenská místnost s krbem, kuchyní a toaletou, dále dílna, dvojgaráž a dřevník.
V podkroví této stavby se nachází samostatný apartmán 59 m², který je řešen jako otevřený prostor se samostatnou koupelnou.
Tato budova není vytápěna (kromě krbu ve společenské místnosti) a slouží k letnímu provozu.

Mezi budovami je zpevněná dlážděná plocha, na které je umístěna terasa s posezením a před budovou je krytý bazén 40 m3.
Objekt je napojen na elektřinu, plyn, obecní kanalizaci, veřejný vodovod a vlastní kopanou studnu. Většina okapů je svedena do nádrže 8 m3 s možností využití k zalévání, zbytek je řešen vsakováním.

Celý objekt byl postaven s důrazem na přírodní materiály a s respektem k jeho umístění ve venkovské zástavbě, s okolním zahradním parkem tvoří harmonický celek.

V obci se nachází prodejna potravin, pošta, hostinec, dětské hřiště, ZOO a koupací rybník. Veškerá další občanská vybavenost je v Jindřichově Hradci, který je vzdálen pouze 3 min. jízdy autem (3 km).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Pěně.