Prodej rodinného domu, Zakynthos, Řecko, 130 m2

Zakynthos, Řecko

6 000 000 Kč

Cena 250 000 eur je netto, bez dalších nákladů, které činí cca 12% z ceny

Parametry domu

AdresaZakynthos, Řecko
ID3148
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná130 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy80 m2
Plocha nemovitosti500 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečnou rezidenci na řeckém ostrově Zakynthos, perle Jónského moře, kde se historie prolíná s neopakovatelnou přírodou. Tento ostrov, známý svou bohatou historií, byl oblíbeným místem bohů a básníků. Je zde tolik k vidění a k prozkoumání, od středověkých venkovských kostelů, majestátních klášterů až po rozmanité přírodní krásy, jako jsou slavné Modré jeskyně a legendární námořní park Zakynthos, domov stovkám Caretta Caretta želv.
Vila o ploše 130 m² se rozprostírá ve dvou úrovních a skládá se ze 3 ložnic, velkého obývacího pokoje, kuchyně a 2 koupelen. Stylový interiér je plně vybaven spotřebiči a nábytkem, který dokonale ladí s celkovou atmosférou nemovitosti.
Okolo domu se rozkládá rozsáhlý pozemek s bohatou zelení s palmou a kypřice, mezi nimiž najdete i olivy staré tisíc let. Okrasná zahrada je dotvořena bazénem, grilem, parkovištěm a zahradním domkem sloužícím jako úložný prostor. Na dvou terasách a balkonu si můžete vychutnat pohled na zelené kopce a olivovníkové háje.
Nemovitost je vybavena satelitní anténou, bezpečnostními dveřmi, moskytiérami, alarmovým systémem a markýzami. K dispozici je také solární ohřev vody a klimatizace. Podlahová krytina je kombinací dlažby s dřevěným schodištěm.
Vzdálenost od moře je pouhých 800 m a na letiště to je jen 7 km.
Tato nemovitost na ostrově Zakynthos je investicí nejen do kvalitního bydlení, ale také do života v místě s bohatou historií, kulturou a neopakovatelnou atmosférou. Přijďte se podívat a nechte se okouzlit krásou tohoto místa.
Cena 250 000 eur je netto, plus další náklady, které činí cca 12% k ceny – daně, notářský a katastrální poplatek, a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.
Naše unikátní služby „Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
Těšíme se na setkání s vámi v naší oáze klidu a pohody.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.