Prodej bytu, Vracov, náměstí Míru, 90 m2 (ID: 1408960)

náměstí Míru, Vracov, okres Hodonín

3 150 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 15 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Adresanáměstí Míru, Vracov, okres Hodonín
ID01623
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná90 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Vracově

Popis

Máte jedinečnou příležitost získat prostorný byt s 5+1 dispozicí a 110m² v krásné obci Vracov.
Tento byt se nachází na adrese Náměstí Míru 44 a nabízí mnoho výhod, které by mohly splnit vaše bydlení nebo investiční potřeby.

Hlavní výhody:
Prostornost a pět neprůchozích pokojů:
Byt nabízí 110m² obytné plochy, a co je ještě lepší, čtyři z pěti pokojů nejsou průchozí, což znamená větší soukromí a flexibilitu v uspořádání interiéru.

Možnost rekonstrukce: Byt je před rekonstrukcí, což vám dává možnost přizpůsobit jej svým představám a potřebám.

Vracov nabízí kompletní občanskou vybavenost v blízkosti, včetně MHD, obchodního centra, lékárny, škol a školek. Mějte vše potřebné na dosah ruky.

Součástí bytu je prostorný suchý sklep a uzavřený dvůr s vlastní garáží, což poskytuje dostatek místa pro uložení vašich věcí a parkování.

Tento byt je také skvělou investiční příležitostí s možností pronájmu.

Neváhejte a udělejte první krok.
Za Explicit Reality, Jana Pavková.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů v Vracově.