Prodej rodinného domu, Všeruby - Hyršov, 165 m2 (ID: 1409005)

Všeruby - Hyršov, okres Domažlice

4 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšeruby - Hyršov, okres Domažlice
ID21128
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná165 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy229 m2
Plocha nemovitosti1013 m2

Origo partneři v Všerubech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 (165 m²). Dům se nachází na pozemku o rozloze 1013 m². Rekonstrukce domu probíhala v letech 2021 až 2024. V současné době probíhá částečná rekonstrukce stodoly, kde vznikne příjemné místo pro relaxaci a garáž pro jedno vozidlo. Dům má nové bukové a dubové stropy, ve kterých je provedena tepelná izolace. Podkroví je připraveno na půdní vestavbu, přičemž na půdě je již zajištěna elektřina, voda a stupačky pro odpady.

Dispozice domu je následující: obývací pokoj s kuchyní, tři samostatné pokoje , koupelna se sprchovým koutem a vanou, samostatná toaleta.

Dům je částečně podsklepený (cca 25 m²), což nabízí ideální příležitost pro skladování ovoce a zeleniny. Vytápění domu je řešeno centrálně krbovou vložkou s výměníkem, ale možné je využít také vytápění elektrokotlem. Vodovod je z místního zdroje, odpad je sveden do jímky a dešťová voda do obecní kanalizace. Elektřina je nová v mědi, přípojka je také nová včetně revize. Rozvody vody jsou nově provedené v plastu.
Nemovitost se nachází v Hyršově, který je částí obce Všeruby. Pouhou jednu minutu chůze od autobusové zastávky. Základní a mateřská škola se nachází v nedaleké obci Všeruby u Kdyně, vzdálené zhruba 6 minut autem. Kompletní občanskou vybavenost nabízí město Kdyně, které je vzdálené 9 km. Další výhodou je dojezd do Domažlic do 25 minut. Doporučujeme osobní prohlídku

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všerubech (okr. Domažlice).