Prodej rodinného domu, Azzagulta - Badesi, Sardinie, Itálie, 183 m2

Azzagulta - Badesi, Sardinie, Itálie

3 430 520 Kč

Cena v EUR 139 000 €

Parametry domu

AdresaAzzagulta - Badesi, Sardinie, Itálie
ID042
Plocha užitná183 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Dům se nachází v Azzagultě, která je součástí vesnice Badesi. Svojí bezkonkurenční polohou představuje vynikající volbu pro vytvoření sídla přizpůsobené vašim představám. Z místa je krásný výhled na celý záliv, k moři je to jen pár kilometrů.

Plocha domu je cca 183 m² plus pozemek 1400 m² (z toho cca 830 m² v zóně B).

Jedná se o starou nemovitost, která vyžaduje kompletní renovační práce. Cena je určena za prodej pozemku a stavby v současném stavu – prodej je vázán na restrukturalizaci prostřednictvím naší společnosti. Výstavba nebo rekonstrukce domů vyžaduje schválení stavebního úřadu, a ten schválí jen projekty odpovídající lokálním předpisům, z toho důvodu je velmi komplikovamné pro cizince dělat to bez spolupráce s místní firmou.

Lokalita:

Vesnička Azzagulta patří do obce Badesi v provincii Sassari. A nachází se ve vnitrozemí severního pobřeží ostrova asi sedm kilometrů od moře. Město je obklopeno zelení obdělávaných polí a kopců, na jaře je krajina plná kvetoucích rostlin.

Střed severu je ideální pro cestování jak směrem na východ k Porto Cervo, tak na západ k Algheru nebo pláži Stintino.

Hlavní přístavy a letiště na severu ostrova jsou snadno dosažitelné autem (70 a 90km)
Nejbližší přístav je Porto Torres, 45 km daleko.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!