Prodej bytu 1+1, Viddalba, Sardinie, Itálie, 67 m2

Viddalba, Sardinie, Itálie

2 232 565 Kč

Cena v EUR 89 000 €

Parametry bytu

AdresaViddalba, Sardinie, Itálie
ID039
Plocha užitná67 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Byt se nachází v prvním a posledním patře bytového domu. Má samostatný vchod. Je to ideální volba pro pár, který chce kvalitní nemovitost s ekonomickými provozními náklady.

Dispozičně se skládá z velkého obývacího prostoru s kuchyňským koutem, jedné dvoulůžkové ložnice, koupelny se sprchovým koutem, zastřešené verandy, velké terasy s venkovní kuchyní a grilem a sklepní místností. Prodává se kompletně zařízený.

Lokalita:

Byt se nachází v klidné části Viddalby, malého vnitrozemského města, nedaleko hlavních služeb, jako jsou supermarkety, kavárny a restaurace, je zde lékárna, tenisové kurty atd.

Hlavní pláže se nacházejí v okruhu několika kilometrů a lze se k nim snadno dostat autem. Nejbližší pláž je Baia delle Mimose, krásná písečná pláž s modrou vlajkou - označení pro výjimečnou čistotu.

Dalšími destinacemi snadno dosažitelnými autem jsou Isola Rossa, Valledoria a Castelsardo.

Isola Rossa je malé turistické městečko asi 23 km od Viddalby. Nachází se zde malý přístav a dvě hlavní pláže: Spiaggia Longa - přímo ve městě, a La Marinedda, kousek za městem, známá soutěžemi v surfování pořádanými u příležitosti velkých vln vytvořených větrem Mistral.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1.