Prodej bytu 2+1, Badesi, Sardinie, Itálie, 55 m2

Badesi, Sardinie, Itálie

4 766 150 Kč

Cena v EUR 190 000 €

Parametry bytu

AdresaBadesi, Sardinie, Itálie
ID038
Plocha užitná55 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Letní byt u krásné pláže v rezidenčním komplexu Baia delle Mimose na severním pobřeží Sardinie. Pokud chcete mít k dispozici křišťálově čisté moře a zároveň bazén například kvůli dětem, je toto pravé místo pro vás.

Nemovitost se nachází v rezidenčním komplexu s velkým bazénem, který svým nájemníkům zajišťuje klid a soukromí.
Nachází se v prvním patře. Disponuje obývacím pokojem s kuchyní, dvěma dvoulůžkovými ložnicemi, koupelnou se sprchovým koutem a balkonem. Byt se prodává kompletně zařízený a s klimatizací.

Baia delle Mimose

Velmi žádaná lokalita kvůli pláži s mordou vlajkou, která se uděluje za výjimečnou čistotu. Byt se nachází pouhých 90 metrů od této pláže. Poblíž jsou vesničky s veškerou infrastrukturou - Badesi a Valledoria (10 min autem).

Badesi je malé město, které nabízí všechny základní služby, jako jsou supermarkety, bary, pošta a banka, malé restaurace. Jeho poloha nabízí úchvatný výhled na moře na celý záliv Asinara. Hlavní pláž je Li Junchi je vzdálená asi 3 km daleko. Snadno se tam dostanete autem i pěšky po pěší stezce.

Hlavní letiště se nacházejí v Olbii asi 90 km a Alghero asi 70 km. Nejbližší přístav je Porto Torres, asi 50 km daleko.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1.