Prodej bytu 2+1, La Mudizza - Valledoria, Sardinie, Itálie, 83 m2

La Mudizza - Valledoria, Sardinie, Itálie

3 261 050 Kč

Cena v EUR 130 000 €

Parametry bytu

AdresaLa Mudizza - Valledoria, Sardinie, Itálie
ID033
Plocha užitná83 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Tento komfortní apartmán se nachází v La Muddizza, malém a klidném městečku v obci Valledoria v severní Sardinii.

Byt se nachází v posledním patře rezidenčního komplexu s výhledem na hlavní ulici, která protíná malou vesničkou La Muddizza, jen pár kroků od hlavního supermarketu, kaváren a drobných prodejen. Je to ideální volba pro rodinu s dětmi - i staršími, protože v bytě jsou dvě koupelny. Nespornou výhodou nemovitosti jsou 3 balkony jak s výhledem do vnitrozemí na hory, tak z druhé strany na moře. Je zde také jedna velká terasa s výhledem na moře, patřící pouze k tomuto bytu.

Nemovitost se prodává kompletně zařízená, součástí je také parkovací místo na soukromém parkovišti ve dvoře před areálem.

La Muddizza

Hlavní pláž San Pietro a Mare je vzdálena necelé 2km, dá se snadno dojít pěšky, na kole nebo autem.

V bezprostřední blízkosti se nachází několik barů, restaurací, supermarketů a kiosků. K dispozici je také místní vinařství, které pořádá degustace v nádherné vinici s výhledem na moře.

Severní pobřeží ostrova se vyznačuje písečnými plážemi, plochými skalami a drobnými oblázky.

La Muddizza je součástí Valledoria, města ležícího v centru severního pobřeží ostrova. Jeho poloha z něj dělá perfektní základnu pro cestování na obě strany ostrova.

Přístavy a letiště jsou snadno dosažitelné autem: Olbia je asi 90 km, letiště Alghero je asi 75 km a přístav Porto Torres asi 50 km.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1.