Prodej bytu 3+1, Lázně Bělohrad, Kostelní, 76 m2 (ID: 1409299)

Kostelní, Lázně Bělohrad, okres Jičín

3 599 000 Kč
Hypotéka od 17 152 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKostelní, Lázně Bělohrad, okres Jičín
ID305-NP00518
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Lázních Bělohradu

Popis

Výhradně vám nabízíme prodej udržovaného bytu 3+1 76m² + 4,5m² sklep, byt je družstevním vlastnictví, ale s možným převodem do osobního vlastnictví do 14dnů. Nachází se v ulici Kostelní 539 ve druhém patře revitalizovaného cihlového domu.

Dispozice bytu je 3+1, dominantu bytu tvoří větší obývací pokoj 19m² se vstupem do velké lodžie 3,94m², kuchyň 10m², dva pokoje 12,2m² a 13,71m² + lodžie 2,5m², zděná koupelna 3,37m², samostatné WC 1m² a chodba 10,15m². V přízemí domu je k dispozici sklep veliký zděný sklep 4,5m² a možnost společné kolárny a sušárny. Byt je orientován na jih a sever, výhodou této orientace je prosvětlenost obydlí a větratelnost.

Byt je v původním stavu, avšak udržovaném a nezničeném, součástí prodeje je spolu s bytem je i vybavení dle domluvy. Minimální náklady na rekonstrukci dle svých představ, jelikož jádro je zděné.

V rámci revitalizace budovy je budova částečně zateplena a stará se o ní stavební bytové družstvo v Jičíně. V tuto chvíli nejsou další investice nutné. Byt je připojen na elektřinu, plyn, kanalizaci a vodu. Velmi nízké náklady na bydlení.

V místě naleznete dostatek obchodů, školu a školku, velké dětské hřiště hned u domu a blízkou železniční a autobusovou zastávku. Blízkost lázeňských zařízení láka k procházkám třeba do „Bažantnice“ či sportovním aktivitám. Jedná se o velmi klidnou a vyhledávanou lokalitu.

Cena je již konečná a zahrnuje právní servis a úschovu. Také převod bytu, anuita bude zaplacená. Pokud budete chtít využít tuto nemovitost koupi formou hypotečního úvěru rád Vám nabídnu hypotečního makléře přímo v Lázních Bělohrad, který Vám osobně připraví nabídku financování na míru.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pokud Vás nabídka zaujala, budu se Těšit s Vámi na osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Lázních Bělohradu.