Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem - Střekov, Švabinského, 233 m2

Švabinského, Ústí nad Labem, Střekov

4 490 000 Kč

vč. kompletních realitních a právních služeb
Hypotéka od 21 398 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠvabinského, Ústí nad Labem, Střekov
ID7627
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná233 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy104 m2
Plocha nemovitosti635 m2

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rodinný dům najdete v ulici Švabinského, ve vilové části Střekova.

Přízemí domu je ideální pro vytvoření hlavního obytného prostoru. Dominantou bude velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. V přízemí je také toaleta, vstup do sklepa a samozřejmě schodiště do druhého podlaží. Přízemí má necelých 50m².

V patře jsou poté tři samostatné neprůchozí ložnice a koupelna. A ještě také vstup na malou terasu situovanou na střechu verandy. Toto podlaží má dalších cca 50m². Velký potenciál vidím v půdě. Ta je čistá a nabídne vám dalších téměř 50m².

Celý dům je podsklepený, vedle domu ja na délku velice prostorná garáž a pod ní, se vstupem ze zahrady, prostorná kůlna nebo dílna - záleží na vaší fantazii. Inženýrské sítě jsou využité všechny, tedy elektřina, plyn, voda i kanalizace. Celková zastavěná plocha domu je 104m². Zahrada má potom 531m². V současné chvíli je dům vytápěn plynovým kotlem.

Dům bude potřebovat kompletní rekonstrukci vyjma střechy a nosných obvodových konstrukcí. Zbylé věci si již vytvoříte k obrazu svému.

Velkou výhodu vidím v lokalitě. Nesousedíte s žádným sídlištěm, kolem vás jsou jen vilky, rodinné domy a pak už také příroda. Přitom do centra města to máte pár minut autem.

Pro více informací a případný termín prohlídky mě kdykoliv kontaktujte. S financováním nákupu a rekonstrukce jsou připraveni pomoci naši finanční poradci v rámci realitního servisu zdarma. Těším se na vaší návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Labem.