Prodej výrobních prostor, Desná, Krkonošská, 150 m2 (ID: 1409518)

Krkonošská, Desná

2 625 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 510 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKrkonošská, Desná
ID10215
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři v Desné

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám ke koupi dům v Desné, který obsahuje výrobní prostory ideální pro menší podnikatele.

V přízemí se nachází vstupní chodba, dvě místnosti určené k výrobě a samostatná toaleta. Dům je částečně podsklepený, ve sklepě je umístěn kotel na tuhá paliva pro vytápění. Podkroví domu lze po rekonstrukci využít jako služební byt podle územního plánu.

Dům je napojen na vodovodní přípojku, ohřev vody zajišťuje průtokový bojler. Na pozemku je také garáž a kůlna. Odpady jsou svedeny do jímky na sousedním pozemku, který vlastní společnost Ekona.

Máte-li zájem o vhodné místo pro své podnikání, zavolejte nám a domluvte si termín prohlídky.

EN:
We offer you a house for sale in Desná, featuring manufacturing spaces ideal for small business owners.

On the ground floor, there is an entrance hall, two rooms designated for manufacturing, and a separate toilet. The house has a partial basement, where a solid fuel boiler for heating is located. The attic can be converted into a service apartment according to the zoning plan.

The house is connected to the water supply, with water heating provided by a flow-through boiler. The property also includes a garage and a shed. Waste is directed to a septic tank on an adjacent plot owned by Ekona.

If you are interested in a suitable place for your business, give us a call to schedule a viewing.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Desné (okr. Jablonec nad Nisou).