Prodej rodinného domu, Τσιλιβί, Řecko, 105 m2

Τσιλιβί, Řecko

8 797 250 Kč

včetně provize RK

Parametry domu

AdresaΤσιλιβί, Řecko
ID2558
StavbaSkeletová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná105 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti400 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.
Nabízíme Vám výběrovou kolekci vil na prodej na Peloponésu, Jónských Ostrovech, Athénské revieře, Krétě, na Chalkidiki a ostatních destinaci.

Velice dobrá investice. A zůstává jenom na Vašem rozhodnuti jestli dům, který Vám dnes nabízíme, bude užíván jen pro Vaší rodinnou rekreaci nebo se rozhodnete využit i možnost atraktivního zisku z turistického pronájmu. Vila se prodává plně zařízená a volitelná rezervace prázdninových pronájmů 2023-24.
Turistický ruch Zante je významný, každý rok sem přijíždějí tisíce návštěvníků.
Ostrov Zakynthos byl zvolen Tripadvisorem v roce 2020 mezi TOP 10 nejoblíbenějšími globálními destinacemi.

Zakynthos, nebo Zante, ostrov s různými názvy vás překvapí svou krásou řas a bohatou historií. Borovicemi porostlé hory a úrodná půda, tisícileté olivovníky a starobylé vinice, idylické pláže a skalnaté pobřeží, působivé mořské jeskyně a historické památky, to vše si získává obdiv návštěvníků. Toto je ostrov kantáty a operety.
Tentokrát prezentujeme Vilu typu Smart Econom s 2 ložnicemi na ostrově Zakynthos, která se nachází nad městečkem Tsivili na mírně vyvýšeném místě s výhledem na celé letovisko.
Pár minut chůze vás zavede do centra, které nabízí velký výběr taveren, restaurací, barů a obchodů.
Tsilivi je známe středisko svými krásnými jemnými písčitými plážemi a křišťálově čistou vodou, a to vše pouze několik minut chůze.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a WC, v patře jsou 2 ložnice, každá s vlastním balkónem, ze kterého se prostírá nekonečný výhled na moře a celé letovisko je jako na dlani. Patro má také koupelnou. Dům má kapacitu ubytování až 6 osob.
Exteriér je v chladných neutrálních odstínech, v barevným kontrastem jsou stromy a keře, které dodávají jižanský nádech na terase u bazénu.
Vkusně zařízený interiér byl navržen v moderním stylu, je příjemně vzdušný a pohodlně neformální, je dobře a kvalitně vybaven veškerým zařízením.
Rohový gril na terase je ideálním místem pro posezení venku. Kolem bazénu jsou slunečníky a lehátka.
Zde je k vidění spoustu atrakcí a zabavy, a to vše na dosah ruky, včetně skvělých nákupních a stravovacích zařízení, minigolfového hřiště, bowlingové dráhy a vodního parku. Dům je také jen kousek od krásné písečné pláže Tsilivi a Město Zante je vzdáleno pouhých 10 minut jízdy.
Tato vila je rekreačním objektem s vysokým potenciálem pro investory. Je zde možnost koupě sousedící podobné vily.
Cena je 350.000 € je k jednání a je včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.