Prodej rodinného domu, Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, Řecko, 215 m2

Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, Řecko

21 400 000 Kč

Parametry domu

AdresaΔημοτική Ενότητα Ερμιόνης, Řecko
ID2810
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná215 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti3600 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři

Popis

Příležitost, kterou byste neměli promeškat.

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku, a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je Vám šitý na míru.
Naši důvěryhodní profesionálové a rozsáhlá nabídka nemovitostí jsou Vám vždy k dispozici.
Pospěšte si. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné bydlení v Evropě – nebude to trvat dlouho. Nárůst cen s každým rokem nabírá rychlost.

Investiční pozemek 3600 m² v první linii, rozlohou 215 m² se nachází přímo na nábřeží, s neomezeným výhledem na Hydra Dokos, se soukromou pláží 35 metrů. Prostorná parcela umožňuje vybudování bazénu, tenisových kurtů s luxusní vilou pro rekreace.

Dům z roku 1900, na začátku své historie fungoval jako taverna/beach bar, potřebuje rekonstrukci, ale je ve výborné lokalitě. Další výhodou je, že stávající dům je zapsaný v katastru, a tak není potřeba vyřizování stavebního povolení. Budova před 20 lety již prošla rozsáhlou rekonstrukcí s výměnou rozvodů. Investorům tak vzniká lukrativní příležitost příjmu ze sezónního pronájmu luxusní vily, a nebo vrátit budově bývalou slávu a začít podnikat v pohostinství se soukromou pláži. Toto místo přímo nabízí využití této možnosti.

Dům se dispozičně skládá ze 3 ložnic, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a WC. Má nádherný výhled na moře, elektrické vytápění, bezbariérový přístup, parkování, komoru, vzrostlou zahradu, krb, klimatizace, elektrospotřebiče, markýzy, žaluzie, dvojitá skla, venkovní BBQ gril, satelitní anténu, je zde přípojka nočního proudu. Vzdálenost od centra vesnice 1800 metrů, od letiště Athény je to 2,5h cesty autem přenádhernou krajinou zeleného Peloponésu. Stejnou vzdáleností je také letiště Kalamata. Přibližně 195 km. Lokalita je známá a oblíbená.

Cena je 890.000 € je k jednání a je včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transport z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních, kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.