Prodej rodinného domu, Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, Řecko, 127 m2

Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, Řecko

12 800 000 Kč

nabídka z 12tí nemovitosti na výběr v ceně od 3.900.000Kč

Parametry domu

AdresaΔημοτική Ενότητα Ερμιόνης, Řecko
ID2797
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná127 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti350 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.
Ve spolupráci s naším partnerem na Peloponésu, převzali jsme do portfolia exkluzivní prodej 12 vila/domu/apartmánu v uzavřeném areálu, kde hlavní atraktivitou je to samo unikátní místo Porto Hydra Village (u města Ermioni).
Tento jedinečný resort byl vymyšlen v 80* letech minulého století, inspirován Benátkami, Miami Beach a krásou místa. Za tyto roky vznikla malební vesnice, která se stala známým a vyhledáváním resortem na Peloponésu. Výhodou polohy je i pohodlná dostupnost k vesnice. Porto Hydra má privilegium spojení se všemi dopravními prostředky. Lze se sem dostat po zemi, po moři i vzduchem.
Vzdálenost mezi Porto Hydra a Atény je pouhých 185 km, cesta trvá přibližně 2,5 hodiny, po dálnici Atény - Korinthos - Epidavros - Kranidi - samé známe ze školy města, plné historii a antiky.
Doplním z vlastní zkušenosti – právě zde rostou nejchutnější mandarinky na světě.
Je také možnost se přepravovat trajektem z Pirea (Athén). Cesta 1:40h do přístavu Ermioni, odkaď je vesnice Porto Hydra 15 minut jízdy autem čí vlastní lodi.
Odsud byste měli nezapomenutelný výlety na nedaleké ostrovy Photós, Hydra a Spetses.
Dalším bonusem je, že Porto Hydra Village je soukromý resort, s ostrahou 24/7, a je zde přístup povolen pouze rezidentům. Perfektní místo k odpočinku a investice. Vesnice je velmi vyhledávána turisty, kteří jsou ochotni zaplatit dost vysokou částku za "ubytování v pohádce".
K dispozici jsou různé mezonetové domy s 1 až 4 ložnici. Ceny se pohybují od 160.000€ (za menší apartmán) až do 800.000€ za kompletně vybavený dům přímo v první linii s vlastním přístavem.
Jedinečná destinace pro ty, kteří hledají pohodu a zároveň komfort pro celou rodinu.
Po celý rok si můžete užívat klidnou krajinu, daleko od turistických stezek a ruchu města, kde jsou místo silnic malebné kanály.
Představuji Vám nabídku zrekonstruované zařízené 2 podlažní vily o celkové ploše 127 m². na pozemku 350 m². S vlastním přistaven a pouhých 100 metrů od pláže.
Skládá se ze 3 ložnic, obývacího pokoje, kuchyně, 3 koupelen. Dům byl postaven v roce 1991 a zrekonstruován v roce 2020. Má výhled na moře, elektrické vytápění, terasu dlážděnou kamenem, bezpečnostní dveře, vlastní kryté parkovací stání, sklad, mramorový krb, klimatizace, elektrospotřebiče, pergolu, BBQ gril, satelit.
Resort má vlastní pláž, tenisové kurty, restaurace a krámek. Vzdálenost od města 10 km a vzdálenost od nejbližší vesnice 1800 metrů.
Cena: 530 000 € neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.