Prodej domu, Costa Paradiso, Sardinie, Itálie, 75 m2

Costa Paradiso, Sardinie, Itálie

4 004 800 Kč

Cena v EUR 160 000 €

Parametry domu

AdresaCosta Paradiso, Sardinie, Itálie
ID007
Plocha užitná75 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Tento dvojdomek se nachází v oblíbené lokalitě Costa Paradiso na severu Sardinie. Ideální volba pro milovníky výhledů na moře z výšky – obydlí na Costa Paradiso jsou umístěny v kopcích, takže skýtají opravdu překrásné panoramatické pohledy na moře.

Vila má 75 m² a je obklopena malou zahradou po obvodu domu. Disponuje kuchyní s obývacím prostorem, odkud je přístup na prostornou venkovní verandu, dále dvěma samostatnými ložnicemi – jedna s manželskou postelí a druhá se dvěma lůžky, koupelnou se sprchovým koutem, verandou a zahradou. Ložnice a koupelna jsou mírně vyvýšené oproti obýváku s kuchyní, o pár schodů. Nemovitost se prodává kompletně zařízená a patří k ní přidělené parkovací místo v prostoru před nemovitostí.

Venkovní veranda je orientovaná na západ směrem k moři, takže lze odtamtud sledovat působivý západ slunce.

Pozemek o velikosti 500 m² je tvořen skalnatým povrchem.

Ačkoli je domek vedle cesty, je tam naprostý klid, protože ulice je slepá a v ní je pouze pár domků, takže tam není žádný provoz.

Lokalita:

Costa Paradiso je převážně turistické místo, postavené v 70. letech. Díky své poloze a stavbám "zasazeným" do skal způsobem, které respektují okolní přírodu, se stala jednou z nejvyhledávanějších oblastí pro nákup nemovitostí a je oblíbena nejen českými turisty.

V areálu se nachází kavárny, restaurace i obchody, které jsou otevřené převážně v letní sezoně. Nejbližší městečka jsou Trinita D’Agultu (15 min. autem) a Valledoria (30 min. autem).

Pobřeží se vyznačuje malými zátokami, nejznámější je pláž LiCossi, která je mimo obytnou část, dostanete se k ní po stezce mezi skalami. Tato písečná pláž tvoří kontrast ke zbytku převážně skalnatého pobřeží, které je ideální pro šnorchlování.

Nejbližší letište je v Olbii – hodina cesty autem.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!