Prodej rodinného domu, Starý Bydžov, 246 m2 (ID: 1409691)

Starý Bydžov, okres Hradec Králové

5 195 000 Kč

Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Hypotéka od 24 758 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStarý Bydžov, okres Hradec Králové
ID305-NP00510
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná246 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy156 m2
Plocha nemovitosti2253 m2

Origo partneři v Starém Bydžově

Popis

Nabízím k prodeji atraktivní rodinný dům ve Starém Bydžově s dispozicí 5+1. Dům se nachází v klidné ulici s prostorným pozemkem o výměře 2 253 m² (vč. zastavené plochy). V zahradě se nachází několik drobných staveb (kůlna, chlév, holubník apod. ). Rodinný dům nabízí možnost rozdělení na dvě bytové jednotky s odděleným přístupem. Vytápění nemovitosti zajišťuje plynový kotel Dakon. Zároveň jsou v přízemí k dispozici nová kamna jako možnost přitápění.

Odpady jsou svedeny přes dvoukomorový septik s přepadem do obecní kanalizace. Půda má dostatečný prostor a světlou výšku pro vytvoření půdní vestavby. Celý dům je podsklepen, díky čemuž získáte dalších 70 m² úložného prostoru v suterénu. K objektu náleží garáž s výměrou 21 m². Nad garáží je ve stejné výměře pochozí terasa.

V centru Starého Bydžova je k dispozici hospoda, obchod s potravinami Hruška, obecní knihovna, pošta a autobusová zastávka. Autobusem se lze dostat do Jičína, Hradce Králové, Nového Bydžova, Kopidlna, Městce Králové a Běrunic. Starý Bydžov je vzdálen pouze 2,5 Km od Nového Bydžova, 12 Km od Chlumce nad Cidlinou, 17 Km od nájezdu na dálnici D11, 28 Km od Hradce Králové, 75 Km od Prahy.

Nemovitost je volná dle domluvy s majiteli. V případě potřeby Vám zajistím nejvýhodnější financování. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Bydžově.