Prodej bytu 3+1, Praha - Hloubětín, Kukelská, 74 m2 (ID: 1409709)

Kukelská, Praha 9 - Hloubětín

7 590 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně právního servisu a provize.
Hypotéka od 36 172 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKukelská, Praha 9 - Hloubětín
IDByt 3+1 Hloubětín
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná74 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,

nabízím Vám na prodej pěkný prostorný byt v Praze – Hloubětín (plocha lodžie 10 m² a sklepní kóje 2 m² není započítána do inzerované plochy bytu). Dispozičně je byt řešen jako prostorné 3+1.
Nachází se v 2.NP panelového domu po celkové revitalizaci provedené letos (dokončující práce na domě ještě pokračují). Realizuje se předělání fasády a zateplení domu dle vizualizace. Dům bude hotový do 9/2024. Při této rekonstrukci se také zvětšovaly lodžie a instalovali venkovní žaluzie na dálkové ovládání.

Byt prošel rekonstrukcí cca před 15 lety. Před 8 lety byla vyměněna podlaha v obývacím pokoji a kuchyni za vinylové desky a kuchyňská linka. V ložnici je dřevěná podlaha z masivu, nachodbě je praktická dlažba. Na chodbě je praktická šatna, do které lze umístit policový systém. Jistě také oceníte velkou vestavěnou skříň.

Byt působí příjemným dojmem. Obývací pokoj je situován na jiho-východ, ložnice jsou na severo-západ (venkovní žaluzie).

K bytu patří sklepní kóje. Přímo u domu je MŠ, ZŠ i střední škola a sportoviště. Vše potřebné je v dosahu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 9.