Prodej rodinného domu, Želatovice, 89 m2

Želatovice

1 950 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 9 293 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽelatovice
ID1785
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná89 m2
VybavenoNe
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy143 m2
Plocha nemovitosti213 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Želatovicích

Popis

Sháníte byt, ale do paneláku se vám nechce? Láká vás dům, ale nechcete pečovat o zahradu? Pak je tato nemovitost právě pro vás.
Rodinný dům v Želatovicích s malým dvorem nabízí dva pokoje, kuchyň, koupelnu s WC, šatnu a vstupní místnost. U vstupu do domu je navíc k dispozici zánovně zastřešená terasa, kde stačí pouze dodělat dlažbu. Zvlášť přístupná je také kotelna (s plynovým turbo kotlem) s průchodem do garáže, která je určena pro jeden automobil.
Dům je starší a jeho stav vykazuje vlhkost, lze ho však okamžitě užívat a následně rekonstruovat.
Financování koupě vám zajistí naše hypoteční makléřka, která pracuje v oboru více než 20 let.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Želatovicích.