Prodej rodinného domu, Νότος, Řecko, 270 m2

Νότος, Řecko

9 600 000 Kč

Cena po slevě 400.000€ (původní cena 500.000 - SPĚCHÁ)

Parametry domu

AdresaΝότος, Řecko
ID2833
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná270 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti4580 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Sleva 100.000€ - SPĚCHÁ
Úžasná investiční příležitost. Ideální volba pro trvalé bydlení nebo rekreační dům.
Nemovitost o rozloze 270 m² se skládá ze 4 bytů o velikosti 50 m² a 2 studií o velikosti 35 m². Vše je umístěno na oploceném pozemku o rozloze 4.583 m² s nádhernou zahradou. Dvoupatrová budova, 10 ložnic, 6 koupelen, velké verandy, soukromé parkoviště, zahrada a klimatizace.
Dům se může pochlubit úchvatným výhledem na moře a přístav Lefkimmi na jižní části Korfu, v klidné a tiché oblasti ostrova Korfu.
Krásný dvoupatrový apartmánový komplex potřebuje částečnou rekonstrukce. Aby z tohoto domu vznikl opravdu luxusní, na moderní úrovni apartmánový rodinný penzión, odhadovaný náklad rekonstrukce je cca 170.000€ včetně moderního vybaveni.
Odhad je přibližný, z mé zkušeností a aktuálních cen, zde počítám takto:
1 byt = 25.000€ x4
1 studio = 20.000€ x2
Fasáda = 10.000€
Bazén = 15.000€
Zahrada = 10.000-20.000€ (včetně zahradního nábytku)
S nutností částečné rekonstrukce poskytuje tento komplex vynikající příležitost pro ty, kteří chtějí dát svému novému domovu nebo investiční nemovitosti osobitý nádech. Oplocený pozemek také zaručuje soukromí a bezpečnost a nabízí dostatek venkovního prostoru pro zahrádkáře nebo ty, kteří si chtějí odpočinout v přírodě.

V přízemí se nachází dva byty s dvěma ložnicemi, prostorným obytným pokojem s kuchyní a jednou koupelnou. Na stejném patře je také jedno ze studií.
Mramorovým schodištěm se dostanete do prvního patra, kde se nachází další 2 byty a druhé studio. Nemovitost disponuje velkými verandami s nádherným výhledem, konvektory a klimatizací.

V těsné blízkosti najdete obchody, restaurace, poštu, banku atd. a nemovitost je vzdálena pouze cca 1.600 m od pláže.

Tento jedinečný komplex nabízí fantastickou investici pro ty, kteří hledají příjem z pronájmu nebo si chtějí vytvořit svůj vysněný domov s dostatkem místa pro rodinu a přátele.

Nenechte si ujít tuto úžasnou příležitost – kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku.

Cena je 400.000 € (původní cena 500.000 - SPĚCHÁ). Cena neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.
„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, developerské novostavby rekreačních komplexů či areálu nebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.