Prodej rodinného domu, Dlouhá Lhota, 235 m2

Dlouhá Lhota

12 900 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDlouhá Lhota
ID2785
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná235 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy345 m2
Plocha nemovitosti1150 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Dlouhé Lhotě

Popis

Představujeme vám kouzelný velký rodinný dům, který vás zve do své náruče okrasné zahrady, přímo u rybníčku. Tady si užijete romantiku i legraci s celou rodinou s vnitřním bazénem, vířivkou, saunou a velkou zahradou.
Malebná Dlouhá Lhota se nachází přímo na půl cesty mezí přenádhernou krajinou Českého Ráje a rušným obchodním městem Mladá Boleslav, centrum, kterého je pouhých 8 km od domu.
Lokalita je bohatá nejenom přírodní krásou ale i občansko-kulturními zážitky. Právě sem jezdí turisti z cele republiky za kulturními a přírodními památkami. Vy byste mohli mít to všechno, včetně Golfového Resortu na dosah jízdy na kole do 30 min.
Úžasným je i fakt, že Pražská Metropole je vzdálená pouhých 30-40 min autem po dálnici. Kultura, zábava i pracovní příležitosti jsou na dosah ruky.
Lokalita, ve které dům se nachází je velmi klidná s rezidenčním sousedstvím rodinných domů s velkými pozemky.
V obci Dlouhá Lhota je dostupná pravidelná autobusová a vlaková doprava. Je zde všechno, co je potřeba pro komfortní bydlení na venkově – prodejna potravin, ordinace doktora, MŠ, ZŠ, dětské a fotbalové hřiště, hospoda, tenisový kurt, hostinec a v krátké docházkové vzdálenosti je i autobusová zastávka.
Původní starší dům prošel rozsáhlou rekonstrukci, která ho proměnila na moderní, ale zároveň velmi útulný domov. Dům je zateplený, má více zdrojů ústředního topení, včetně tepelného čerpadla a je napojen na centrální vodovod a kanalizaci. Další výhodou jsou dvě studny, které jsou nezbytné pro zalévání velké zahrady a samozřejmě hrají neposlední roly v úsporách na domácnost.
Rovinatý krásný pozemek má velikost 1150 m², zahrada je plná vzrostlých stromů a okrasnou zelení. Z jedné strany pozemek lemuje malý potůček, který přitéká do blízkého malebného rybníku.
Pohodlná dispozice a dostatek místností, umožňuje spojení bydlení s podnikáním anebo bydlení více generační rodině. Dům, který má svoji duši semůže stát jak ideálním útočištěm pro top managera, tak i oblíbeným místem pro bydlení a práce kreativního řemeslníka.
V přízemí RD se nachází tech. místnost, garáž, úložné prostory, koupelna s vanou a WC s umyvadlem, pokoj pro hosty a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého se dostanete do zóny domácího wellnessu.
Rustikální styl obývacího pokoje poskytuje teplo a pohodlí skutečného domova, je světlý a prostorný s přímým vstupem na rozlehlou terasu a zahradu.
Ve druhém podlaží se nachází 3 ložnice a velká 12,20 m² koupelna. Jedna z ložnic má šatnu a vlastní menší pracovnu s volným výhledem do okolní krajiny. Koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a WC.
Všechna okna a balkonové dveře mají plastové rámy s přerušeným tepelným mostem a jsou zasklené izolačním dvojsklem, obvodové stěny jsou z cihly.
V případě Vašeho zájmu, zajištění financování dle individuálních potřeb je pro nás samozřejmostí.
Tak neváhejte a objevte kouzlo tohoto unikátního místa, kde se v zahradě směje štěstí.
Těšíme se na vás ve Dlouhé Lhotě

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dlouhé Lhotě (okr. Mladá Boleslav).