Prodej bytu 3+1, Badesi, Sardinie, Itálie, 80 m2

Badesi, Sardinie, Itálie

5 267 850 Kč

Cena v EUR 210 000 €

Parametry bytu

AdresaBadesi, Sardinie, Itálie
ID047
Plocha užitná80 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Zajímavý apartmán rozkládající se na dvou podlaží, se dvěma separátními balkony a překrásným výhledem na moře. Skvělé pro rodiny, protože v jednom patře mohou být prarodiče a v druhém rodina s dětmi, všichni mohou mít soukromí a při tom být spolu.

V přízemním apartmánu je obývací prostor s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a dvoulůžková ložnice + veranda a malá zahrada. Do druhého apartmánu v prvním patře vede venkovní schodiště. Ten se skládá z obývacího prostoru s kuchyňským koutem, dvou dvoulůžkových ložnic, koupelny a terasy. Nemovitost se prodává kompletně zařízená, včetně klimatizačního systému. Součástí je parkovací místo v garáži.

Jednoznačně nejkrásnější na tomto apartmánu je výhled. Apartmán se nachází v kopci, takže je vidět obrovská část oceánu, část městečka Badesi a hory. Pokud toužíte především po nádherném výhledu, je tohle přesně pro vás.

Velkjou výhodou je, že v komplexu se nachází už jen 2 apartmány, takže je tam naprostý dostatek soukromí. O bazén se stará zaměstnanec kondominia.

Vzdálenost k nejbližší pláži je 2 km.
Hlavní pláží je Li Junchi, dlouhá pláž s bílým pískem a křišťálově čistou vodou.
Poblíž je také Baia delle Mimose - rezidenční oblast přímo u Badesi, kterou minete po cestě do blízkých turistických destinací Valledoria a Castelsardo.

Badesi je malé městečko se základními službami: supermarkety, kavárnami, restauracemi a malými obchody, nejbližší supermarket se nachází 600 metrů od rezidence, ostatní služby jsou snadno dostupné v bezprostřední blízkosti. Je také proslulé svým vínem: místní vinice produkuje vynikající Vermentino a pořádá zajímavé ochutnávky.

Přístavy a letiště se nacházejí v okruhu 90 km, konkrétně v Olbii, Algheru a Porto Torres.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.