Prodej domu, Aglientu, Sardinie, Itálie, 130 m2

Aglientu, Sardinie, Itálie

18 510 000 Kč

Cena v EUR 750 000 €

Parametry domu

AdresaAglientu, Sardinie, Itálie
ID012
Plocha užitná130 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Termín "stazzo gallurese" označuje starobylé venkovské obydlí typické pro severní Sardinii. Obvykle se jedná o dlouhou přízemní budovu s velkými pokoji zrekonstruovanou v souladu s původním stylem. Zde dominuje kombinace kamenné dýhy a dřeva. Tato rekonstrukce je jednoznačně jedna z nejkrásnějších v okolí. Vysoká kvalita a estetika celého objektu z něj činí unikátní architektonický počin, který ocení nároční klienti, upřednostňující luxus a klid před živým městským ruchem.

Obývací část se skládá z kuchyně s poloostrovem, obývacího pokoje s krbem, velkou pohovkou a velkými francouzskými dveřmi, odkud je krásný výhled. V hlavní části jsou dvě ložnice (dvoulůžková a jednolůžková) a jedna koupelna. Všechny ložnice jsou prostorné, světlé a mají úžasný výhled na moře. Obě koupelny mají kvalitní kamenné obložení a přírodní světlé materiály podtrhují charakter obydlí a skvěle odrážejí světlo, takže ať už budete spát v kterémkoli pokoji, máte odevšud úžasný výhled. Součástí je ještě přístavek se samostatným vchodem, jednou dvoulůžkovou ložnicí a koupelnou, vhodný pro hosty.

Velká venkovní veranda orientovaná na východ s jídelním koutem a dvěma lehátky. Bohatá zeleň a středomořské keře působí opět uklidňujícím příjemným dojmem.

Nemovitost se nachází na kopci a má krásný 180° výhled na moře, který se rozprostírá od východu na západ. V pozadí je vidět až na Korsiku a její pobřeží. Obvod pozemku je ohraničen plotem z kvalitních žulových sloupků. Lze zde také vybudovat soukromý bazén podle vkusu budoucího majitele.

Celková plocha budovy je 130 m², velikost pozemku je 30 000 m², vzdálenost od moře pár kilometrů.



Lokalita

Aglientu je malé městečko ležící v srdci Gallury, několik kilometrů od moře. Jeho území je pokryté malebnými skalami, rozlehlými údolími a dlouhým pobřežím, včetně vyhlášených pláží, jako jsou Monti Russu nebo Vignola.

Náš dům se nachází asi 3 km od Rena Majore, městečka, které nabízí hlavní služby, kavárny a restaurace a je snadno dostupné autem. Na druhou stranu hlavní pláže, jako jsou Naracu Nieddu a Monti Russu, jsou vzdáleny 4 km.

Santa Teresa di Gallura, známé turistické město, je vzdáleno 10 km a nabízí veškeré důležité služby a lze odtamtud také cestovat trajektem na Korsiku.

Hlavní přístavy a letiště severní Sardinie se nacházejí ve městech Alghero, Olbia a Porto Torres. Z nich je určitě nejbližší a nejsnáze dosažitelná Olbia (50km).

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!