Prodej domu, Viddalba, Sardinie, Itálie, 55 m2 (ID: 1409866)

Viddalba, Sardinie, Itálie

2 196 520 Kč

Cena v EUR 89 000 €

Parametry domu

AdresaViddalba, Sardinie, Itálie
ID001
Plocha užitná55 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Pěkný přízemní domek se samostatným vchodem se nachází ve Viddalbě, malé vesnici na severním pobřeží Sardinie, pouhých 7 km od pláže. Má předzahrádku, obývací pokoj s kuchyní a dvěma samostatnými ložnicemi. Prodává se plně zařízen včetně venkovního stolu i grilu, připraven k okamžitému nastěhování.

Dvě verandy mají výhled na boční / zadní stranu nemovitosti. První veranda je přístupná z obývacího pokoje, druhá je z dvoulůžkové ložnice a má výhled do zahrady, která se nachází jen pár kroků od bazénu.

Lokalita

Viddalba nabízí hlavní služby, jako jsou supermarkety, kavárny a restaurace. V obci Viddalba se nacházejí také termální bazény a archeologické muzeum. Hlavní pláže jsou vzdáleny několik kilometrů a jsou snadno dostupné autem. Nejbližší pláž "Baia delle Mimose" je jedna z nejkrásnějších pláží v okolí a má modrou vlajku – označení vysoké čistoty.

Další turistické cíle snadno dosažitelné autem jsou Isola Rossa, Valledoria a Castelsardo.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!