Prodej chaty, Kunčice pod Ondřejníkem, 135 m2

Kunčice pod Ondřejníkem

3 179 000 Kč
Hypotéka od 15 150 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKunčice pod Ondřejníkem
ID344-NP00203
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná135 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy48 m2
Plocha nemovitosti2707 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kunčicích pod Ondřejníkem

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi chatu v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Chata o velikosti 4 kk + garáž je součástí pozemku o celkové výměře 2707 m². Chata má zděný suterén, ve kterém se nachází garáž (24m²) a sklep (14m², zde je bojler a čerpadlo), přízemí je dřevěných trámů, střecha je z pozinkovaného plechu. Výměra v jednotlivých podlažích je cca 38 m². Do užitné plochy jsou započítané i obě terasy.
Stavba chaty započala v roce 1971 a do dnešní podoby byla dokončena v roce 1983. Je ve velmi dobrém technickém stavu. Strop mezi suterénem a přízemím je železobetonový, mezi přízemím a podkrovím je dřevěný - trámový. Podlahy v přízemí jsou keramické, v podkroví pak dřevěné, schody do podkroví jsou rovněž dřevěné. V přízemí je kromě vstupní předsíně koupelna s wc, kuchyňský kout a větší obývací pokoj s krbem. V podkroví jsou 3 menší pokoje a terasa s výhledem na velkou část pozemku. Dispozici pokojů lze jednoduše upravit dle potřeb nového majitele. Velmi příjemné posezení poskytne zastřešená terasa o výměře 15 m², jenž je součástí vstupu do chaty.
Chata má vlastní studnu, čerpadlem je voda přivedena do domu, je napojená na elektřinu, plyn se používal pouze na vaření (plynový sporák na plynovou bombu). Příjezdová cesta je "ošetřena" věcným břemenem.
Lokalita je velmi klidná, vyhledávaná a atraktivní svou polohou a snadnou dostupností z okolních měst ( Ostrava 30 min, FM 15 min atd. ). Cena obsahuje veškerý realitní servis včetně advokátní úschovy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kunčicích pod Ondřejníkem.