Prodej bytu 2+kk, Horní Planá, Náměstí, 64 m2

Náměstí, Horní Planá

5 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNáměstí, Horní Planá
ID0032
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná64 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Nabízíme luxusní Investiční byty v srdci Šumavy – Rezidence Trojka.
Hledáte ideální místo pro letní i zimní rekreaci, které zároveň nabízí výhodnou investiční příležitost. Pak jsou byty v Rezidenci Trojka tou pravou volbou pro vás.
Tento byt s dispozicí 2+kk o velikosti 64 m² se samostatnou, prostornou ložnicí (15,83 m²) a obytným pokojem s kuchyní (30,73 m²) je navržen s důrazem na komfort a kvalitu. Disponuje velkorysou koupelnou o velikosti (9,54 m²). Orientace oken je na náměstí.

Vybavení
Byty jsou plně vybaveny ručně dělaným nábytkem z masivu, kuchyňskou linkou na míru včetně moderních spotřebičů značky LORD s pětiletou zárukou (myčka, indukční deska, varná trouba, digestoř, lednice s mrazákem). Všechny byty disponují podlahovým topením, které je ovládané chytrou domácností. K dispozici je také rezidenční parkovací stání v ceně ke každému bytu a společný hlídaný prostor pro uskladnění jízdních kol a lyží.

Lokalita
Rezidence Trojka se nachází v malebné oblasti u vodní nádrže Lipno, kde si užijete nespočet letních i zimních aktivit. Celý objekt se nachází přímo na náměstí v Horní Plané, nedaleko od pláže. Okolní Národní park Šumava a blízké rakouské lyžařské středisko Hochficht nabízejí nádhernou přírodu a skvělé podmínky pro zimní sporty. Pouhých 20 minut odtud se nachází lyžařsko-běžecký areál Schöneben, jedno z největších středisek ve střední Evropě pro běžkaře.

Chytrá domácnost
Důležitým prvkem našich apartmánů je možnost chytré domácnosti od renomované společnosti LOXONE, která zvýší komfort díky snadnému ovládání a regulování domácnosti za pomoci aplikace na dálku a zároveň zajistí kompletní zabezpečení celého objektu.

Wellness
Pro dokonalý odpočinek rezidence nabízí společné wellness prostory včetně sauny a relaxační zóny.

Investiční příležitost
Apartmány v Rezidenci Trojka jsou nejen skvělým místem pro vlastní bydlení nebo rekreaci, ale také výhodnou investicí, která Vám zajistí zajímavé výnosy. Apartmány budou kompletně vybaveny a vám nic nebude bránit je po kolaudaci okamžitě začít pronajímat. Nabízíme spolupráci s renomovanou společností na správu krátkodobých pronájmů, která se postará o celý proces včetně veškerého servisu (inzerce, předání, kontrola, úklid).

Neváhejte a investujte do jistoty, luxusu a pohodlí v jedinečné lokalitě Šumavy.

V neděli 25.08. 2024 vás zveme na prohlídky Rezidence Trojka od 11 do 14 hodin.
Přijďte a objevte všechno, co Rezidence Trojka nabízí.

Pro více informací a prohlídku apartmánů kontaktujte makléře. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že si Rezidenci Trojka zamilujete stejně jako my.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Horní Plané.