Prodej rodinného domu, Nučice, 154 m2 (ID: 1409945)

Nučice, okres Praha-východ

11 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 54 806 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNučice, okres Praha-východ
ID0028
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná154 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy186 m2
Plocha nemovitosti694 m2

Origo partneři v Nučicích

Popis

Novostavba rodinného domu. Kolaudováno v podzimním období roku 2020. Tato moderní dřevostavba nabízí veškerý komfort rodinného bydlení. S podlahovou plochou 154 m² je ideálním domovem pro vaši rodinu. Umístěn na pozemku o rozloze 694 m², tento přízemní bungalov je ve stavu velmi dobrém a splňuje nejvyšší standardy kvality.

Vodovod je zajištěn z centrálního zdroje, a to jak z řádu, tak z vlastního zásobníku. Aktuálně probíhá v obci dokončení napojení na veřejnou kanalizaci, plánované na květen/červen 2024. Do té doby je k dispozici jímka.

Tato nemovitost nabízí širokou škálu moderního vybavení, včetně tepelného čerpadla, které slouží nejen k vytápění, ale také jako klimatizace. K dispozici jsou rovněž krbová kamna v obývacím pokoji. Podlahy jsou z plovoucích materiálů a dlažby, s podlahovým vytápěním ve vstupní chodbě a koupelně.

Dům má dispozici 6+1, včetně technické místnosti. Navíc je možnost využití podkroví, které lze přeměnit na další obytné prostory.

V exteriéru najdete zahradní domek, bazén a rozlehlý travnatý pozemek. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně mateřských škol, restaurací, obchodů a sportovišť. Tato lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, s množstvím veřejných hřišť a sportovních areálů v blízkosti.

Dům je navíc přizpůsoben možnosti využití jako dvougenerační, s možností oddělení samostatné bytové jednotky. To vše v jedné z nejžádanějších lokalit, kde pohodlné bydlení splývá s příjemným prostředím pro rodinný život.
Nechte se unést krásou tohoto domova a kontaktujte nás ještě dnes. Těšíme se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nučicích (okr. Praha-východ).