Prodej rodinného domu, Corfu, Řecko, 110 m2

Corfu, Řecko

6 800 000 Kč

Parametry domu

AdresaCorfu, Řecko
ID1330
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti4000 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru. Naši důvěryhodní profesionálové a rozsáhlá nabídka nemovitostí jsou Vám vždy k dispozici.
Tento krásný samostatně stojící dům u jezera se nachází na odlehlém a klidném místě v centru Korfu.
Okolní scenérie dělá pohádku.

Nový majitel bude mít možnost bydlet ve svěží zelené přírodě a užívat si jedinečný pocit relaxace a klidu.
Nádherné klima Korfu, azurové moře, pláže z pohlednic, zelenající se terén, pohodový životní styl a báječná fauna a flóra z něj dělají past pro milovníky požitků.
Pozemek plný zeleně o rozloze 4 000 m² s prostorným domem o rozloze 110 m², který se skládá se ze dvou podlaží.
Když vcházíme do vstupní brány, potkáváme dlážděnou příjezdovou cestu, která nás vede k domu.
Příjezdová cesta je obklopena květinami, trávníkem a stromy, stejně jako světelné sloupy podél cesty.
Dobře umístěná a prostorná krytá terasa je perfektním místem, kde si můžete vychutnat ranní kávu, oběd nebo večerní koktejl s výhledem do přírody a na soukromé jezero.
V přízemí je velký otevřený obývací pokoj, kuchyň, která je plně vybavená, jídelna s krbem a koupelna. Přes balkonové dveře máme přístup na terasu.
Vnitřní dřevěné schodiště nás zavede do prvního patra, kde najdeme dvě velké ložnice, z nichž jedna s WC a obě s výhledem do krajiny a na jezero.
Všechny rámy oken jsou hliníkové a mají sítě proti hmyzu.
Pozemek je obohacen stromy, rostlinami, květinami a starobylou vinnou révou.
Pláž Kontogialos je vzdálená přibližně 5 km, město Korfu a letiště zhruba 10 km.
Je zde přístup pro osoby s omezením pohybu, předzahrádka, zahrada s terasou, na oknech jsou moskytiéry, okenice a prostorné soukromé parkoviště.
Cena je 270.000 € včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z. Transport z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních, kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.
Pokud hledáte rezidenční nemovitost v Řecku, překvapí Vás šíře a hloubka našeho výběru. Máme vše od nádherných vil s gravitačními bazény až po tradiční městské domy na každém ostrově a ve všech koutech této nádherné země, ať už potřebujete elegantní, kompaktní byt nebo velký rodinný dům, v našem portfoliu je vše, co splní vaše potřeby.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.