Prodej rodinného domu, Ζάκυνθος, Řecko, 110 m2

Ζάκυνθος, Řecko

5 950 000 Kč

Parametry domu

AdresaΖάκυνθος, Řecko
ID2814
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Zdravím Vás, milovníci romantiky a řeckého kouzla.
„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
Představujeme vám tuto úchvatnou komorní vilu na ostrově Zakynthos, která se může stát vaším novým domovem nebo skvělou investicí.
Nachází se v malebné vesničce Agios Dimitrios, tato 110 m² rekreační vila je opravdovým pokladem.
Vstupte do světa romantiky a uvolnění, kde se snoubí krása řecké přírody a pohodlí moderního bydlení. Obklopena tajemnou atmosférou středomořského pohodli, tato vila je skvělým útočištěm pro ty, kteří hledají klid a harmonii.
Když vkročíte na zahradu, ocitnete se v zeleném ráji. Na pozemku o rozloze 600 m² na Vás čekají vzrostlé stromy, květiny a krásná terasa ideální pro ranní snídani nebo večerní posezení s blízkými přáteli či rodinou. V zahradě si také najdete útulné zákoutí pro relaxaci nebo meditaci.
Uvnitř domu naleznete dvě prostorné ložnice, obývací pokoj s krbem pro chladné večery, 1 velkou koupelnu a 1 WC. Kuchyň je plně vybavená moderním spotřebičům a nabízí přímý vstup na terasu, která slouží pro tak bezcenné společné chvíle u stolu nebo odpočinek s knihou.
Představte si, jak se probouzíte ve své ložnici s výhledem na zelenou zahradu. Ráno si dopřejete snídani na terase, která navazuje přímo na kuchyň a posléze relaxujete v obývacím pokoji za šumotu listu olivovníku a cikád.
Tradiční architektonický styl domu dodává nemovitosti jedinečný šarm, který ocení každý milovník romantiky. K dispozici je také garáž pro bezpečné uložení vašeho vozidla.
Tento dům je ideálním místem pro rodinnou rekreaci, ale také skvělou investicí do výnosové nemovitosti. Dům byl kompletně zrekonstruovaný s ohledem na zachování tradičního architektonického stylu a romantické atmosféry. Vila se prodává včetně kompletního vybavení a zařízení stylovým nábytkem, který dodává interiéru šarm a eleganci. Vila v romantickém stylu se nachází v oblasti bohaté na rozmanitou přírodu a krásné scenérie.
Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto kouzelného místa, které přináší nejen útulný domov, ale také neopakovatelný zážitek ze života na řeckém ostrově plném slunce, moře a nekonečné romantiky. Ahoj Zakynthos, ahoj nový domove.
Cena 250.000 € eur neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.