Prodej rodinného domu, Αργάσι, Řecko, 320 m2

Αργάσι, Řecko

19 900 000 Kč

Parametry domu

AdresaΑργάσι, Řecko
ID0622
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná320 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy180 m2
Plocha nemovitosti1000 m2

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.

Celá paleta chutí Středomoří jsou na tomto místě. Rybářský přístav, kde si koupíte čerstvou rybu přímo z lodi, taverny, pobřežní promenáda je kousek od písečné pláže – a to je jen málo z toho všeho, co poskytuje svým hostům tento malebný apartmánový hotýlek s bazénem, hned na první přímořské linii.
Kromě výjimečné polohy je tu i další přidaná hodnota – pozemek 1.040 m², na kterém, dle územního plánu a povolení lze postavit dalších 80 m².
Je to komplex 5 luxusních apartmánů o celkové rozloze 320 m², s bazénem a parkováním.
V přízemi s kvetoucími terasy jsou 3 studia. V patře jsou 2 další prostorné byty, o rozloze přibližně 70 m² s obývacím pokojem a každý disponuje 2 ložnicemi. S terasy se otevírá jedineční výhled na moře a okolí. Na vnitřní straně rozlehlého, zelení posetém pozemku je dostačující velký bazén, místo pro BBQ a domek pro obsluhu a zahradní nářadí. Hotel má menší ale velice příjemnou vstupní halu s recepcí a restaurace/bar pro podávání snídaně.
Vila se nachází přímo v centru obce, v blízkosti města, vedle pláže, přístavu a autobusové zastávky. Je již zavedený s dobrou recenzí. Je vydána platná licence na provozování malého „boutique“ hotelu, ale je také vhodný pro jakékoli jiné profesionální nebo rezidenční využití.
Ostrov je znám i velice dobrým klimatem s lahodným sluncem až 300 dní v roce a 200 dnů turistické sezóny.

Cena uvedena včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek.

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.