Prodej rodinného domu, Sarafovo, Bulharsko, 134 m2

Sarafovo, Bulharsko

6 912 000 Kč

měsíční poplatky 450€/ ročně

Parametry domu

AdresaSarafovo, Bulharsko
ID98947
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná134 m2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti188 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma. Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky. Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace. Splácet můžete od 1 do 10 let. Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání. Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá. Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma. Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma. Nechceme žádnou zálohu dopředu. Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků. Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti.
Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni. Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím. Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG.
Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem.
Nabízíme ke společnému prodeji luxusní třípokojový dům 200 m od pláže ve čtvrti Sarafovo, komplex Atlantis.

Dům se skládá z: 1. patro – vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní, komora, toaleta a prostorná veranda se dvorem, (přímý výstup k bazénu).
Druhé patro – koupelna s WC, ložnice s terasou s výhledem na bazén, ložnice s koupelnou a WC. Dům se nabízí a prodává kompletně zařízený.
Komplex má bazén a zelené plochy. Perfektně navržené území a vynikající infrastruktura v kombinaci s vynikající polohou (komplex se nachází pouhých 200 m od pobřeží a 13 km od centra města Burgas), což z něj dělá perfektní volbu – jak pro druhý domov, tak pro trvalé bydliště.

Poplatek za údržbu je 450 eur ročně.

Dům má Akt 16.

Samostatné elektroměry na elektřinu a také měřáky na vodu.

Podlahová plocha – 134 m² – Zahrada – 188 m²

Parkovací místo – 1 x
Ložnice – 2 x
Sanitární jednotka – 3 x
Nábytek – ano
Terasa – 2 x

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!