Prodej rodinného domu, Zájezdec, 105 m2

Zájezdec

2 650 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 12 629 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZájezdec
ID305-NP00475
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná105 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy124 m2
Plocha nemovitosti1618 m2

Origo partneři v Zájezdci

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 3+1 s užitnou plochou 110 m² (orientačně) a rozlehlým pozemkem o velikosti 1618 m² nacházející se na okraji obce Zájezdec.
Dům je přízemní s půdním prostorem. Součástí půdy je 1 podkrovní pokoj. Na půdu vedou schody se samostatným vchodem zvenčí (prodloužením předsíně lze získat přístup zevnitř).
Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvody do radiátorů. Voda je z obecního řádu. Odpady jsou svedeny do betonové jímky s přepadem do obecní ČOV.
K domu náleží garáž o užitné ploše 22 m² s montážní jámou pro vaše vozidlo a částečně podsklepená stodola s celkovou podlahovou plochou 99 m², poskytující dostatek úložného prostoru.

Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do okolních měst. Pardubice jsou vzdáleny 17 km, Chrudim 10 km a obec Chrast, kde se nalézá veškerá občanská vybavenost, je vzdálena 5 minut jízdy autem. V obci je autobusová zastávka vzdálena 5 minut chůze od domu.

Nemovitost je vhodná pro rodinu hledající prostorný dům s dostatkem venkovního prostoru pro relaxaci a rekreační aktivity. Ideální kombinace prostoru a funkčnosti vám umožní naplnit vaše rodinné sny.

Nehledejte dál, tato nabídka má vše, co potřebujete pro dokonalé bydlení. Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zájezdci.