Prodej rodinného domu, Δημοτική Ενότητα Απολλωνίων, Řecko, 103 m2

Δημοτική Ενότητα Απολλωνίων, Řecko

9 300 000 Kč

Parametry domu

AdresaΔημοτική Ενότητα Απολλωνίων, Řecko
ID0611
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná103 m2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy50 m2
Plocha nemovitosti300 m2

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.
Na nádherném ostrově Jónského Zálivu a pouhých 20 metrů od moře a pláže se nachází tento luxusní mezonet o rozloze 105 m² z roku 2019.
Mezonet má 3 úrovně, 3 ložnice, 2 koupelny, vířivku, velký balkon, bazén, bezpečnostní dveře, elektrické markýzy, parkování pro 3 auta.
Ideální jak pro rodinnou rekreaci, tak ke komerčnímu použití. Majitelé této nemovitosti můžou počítat s průměrným nájmem během turistické sezóny (180 dní v roce) 300€/noc, což činní tuto nabídku velmi atraktivní i z hlediska investice. Dle své vybavenosti vila plně odpovídá všem nadstandardním požadavkům moderního bydlení.
V přízemí se nachází ložnice, kuchyň, obývací pokoj a koupelna.
Jdeme nahoru z vnitřních schodů kde vstoupíme do velkého pohodlného pokoje s dvoulůžkovou ložnicí hned vedle koupelny.
Z tohoto patra vystoupíte na velký balkon/terasu s neomezeným a ničím nerušeným výhledem na moře a pláž, je zde i vířivka pro odpočinek a relaxaci.
Na poslední úrovni najdeme velký a pohodlný loft s ložnicí.
Ve venkovním přízemí na vás čeká pohodlný bazén, designově domyšlené terénní úpravy s různými rostlinami.
K dispozici je také pohodlné velké parkoviště.
Kvalita konstrukce je vynikající, protože zahrnuje extra vnější tepelnou izolaci, okna s energetickým trojsklem, elektrické rolety, bezpečnostní dveře, elektrické markýzy s možností automatického časování. Je zde také nádrž na pitnou vodu, v případě přerušení se přepíná automaticky a solární ohřívač vody.
Velmi výhodná poloha - pouhých 20 metrů od moře, místo je vhodné jak pro soukromou rekreace, tak i možnost velmi dobrého příjmu z pronájmu v létě.
Cena mezonetu uvedena včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.