Prodej bytu, Tsilivi, Řecko, 150 m2

Tsilivi, Řecko

15 890 000 Kč

Parametry bytu

AdresaTsilivi, Řecko
ID2915
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.

Sníte o vlastním útočišti na malebném řeckém Ostrově Zakynthos, kde budete moci relaxovat přímo u moře a obdivovat nádherné výhledy? Tento sen může být nyní vaší realitou.

Nabízíme k prodeji unikátní luxusní apartmán V PRVNÍ LINII, s výhledem na moře.
Je součastí apartmánové vily, která má celkem 5 apartmánu. Velkorysá rozloha velikosti 150 m², situovaný v exkluzivním rezidenčním komplexu ve městečku Tsilivi. Tento apartmán se nachází v prvním patře a skládá se ze tří ložnic, obývacího pokoje, jídelny, kuchyně a dvou koupelen. K dispozici je také terasa s úžasným výhledem na pláž a mořské útesy, je o rozloze 15 m² s jacuzzi, ideální pro relaxační chvíle. Samostatný vstup z venkovního schodiště přidává pocit soukromí.
Interiér apartmánu je kompletně vybaven luxusním nábytkem a výjimečným designem, který zaručuje maximální pohodlí a eleganci. Celý komplex je obklopen dvou akrovým soukromým pozemkem, který připomíná parkovou zónu s udržovanou zahradou. K dispozici je také společný bazén o velikosti 50 m², bar s teplou kuchyní a bezproblémové bezplatné veřejné parkoviště přímo před budovou.
Svou polohou a vybavením je ideální pro dlouhodobé bydlení, ale i pro krátkodobé pobyty s vysokým návratem investic z pronájmu.

Tsilivi je oblíbené turistické středisko Ostrova Zakynthos s bohatou občanskou vybaveností a nekonečnou nabídkou atrakcí. Ostrov Zakynthos je známý svými překrásnými plážemi, krystalicky čistou vodou, rozmanitosti zelení, olivovými stromy a bohatou historií, propojenou s řeckou mytologií.

Komplex je snadno dostupný díky pravidelným leteckým spojením z mnoha evropských měst. Sem snadno dojedete i autem díky celodennímu pendlování trajektu. Z přístavu Kyllini jste na Ostrově behem pouze 1 hodinu.

Představte si ranní kávu na terase s výhledem na moře, odpolední relaxaci u bazénu a večerní procházku po pláži. Nechejte se unést kouzlem řeckého ostrova a vstupte do světa, kde se spojuje luxus, pohodlí a neopakovatelná atmosféra středomoří.

Cena 660.000 € neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na setkání s vámi v naší oáze klidu a pohody.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů.