Prodej bytu 3+kk, Tsilivi, Řecko, 76 m2

Tsilivi, Řecko

9 150 000 Kč

Vyhodná investice

Parametry bytu

AdresaTsilivi, Řecko
ID2919
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.

Nabízíme k prodeji exkluzivní mezonet V PRVNÍ LINII u písečné pláže na řeckém Ostrově Zakynthos, který je známý svými idylickými plážemi, třpytivě modrým mořem a bohatými kulturními památkami. Tato mezonetová vila je pouhých 50 m o pláže, což z něj dělá ideální místo pro ty, kteří touží po mořské lazuře, ale zároveň chtějí být blízko všeho, co ostrov nabízí.

Mezonet se nachází v uzavřeném komplexu s exkluzivními službami, které zahrnují kompletní správu případných rezervací, vlastní recepci, která je k dispozici pro všechny vaše potřeby, tým na udržbu budovy a zahrady, který se stará o to, aby vše vypadalo bezchybně.
Celý komplex je obklopen 2-akrovým soukromým pozemkem, který připomíná parkovou zónu s udržovanou zahradou. K dispozici je také společný bazén o velikosti 50 m², bar s teplou kuchni a bezproblémové bezplatné věřejné parkoviště přímo před budovou.
Svou polohou a vybavením je ideální pro dlouhodobé bydlení, ale i pro krátkodobé pobyty s vysokým návratem investic z pronájmu.

Tento Mezonet se rozkládá na ploše 76 m² je plně výbaven novým nábytkem, nabízí 2 útulné ložnice, prostorný obyvací pokoj s kuchyňským koutem a 2 koupelny, jedna v přízemí a druhá v patře. Z terasy u horní ložnice se naskýtá nádherný výhled na azurové moře, zatímco terasa v přízemí nabízí výhled na uzavřený komplex s bazénem a okrasnou zahradu plnou květů, palm a kypřic.

Sezóna na Zakynthosu trvá 6 až 7 měsíců, což dává vlastníkům možnost využít nemovitost jako výnosový pronájem. S takovou délkou sezóny a s takovými výhledy, je tento Mezonet ideální investicí pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace a potenciálního příjmu.
Ležící v srdci Jónských Ostrovů, Zakynthos je snadno dostupný letadlem i autem. Ostrov se může pochlubit řadou historických památek, včetně byzantských muzeí, starověkých klášterů a malebných vesnic. Kromě toho je to také domovem pro nádherné přírodní rezervace, jako jsou Modré jeskyně a slavná pláž Navagio, známá také jako pláž Wrack.

Užijte si život v ráji na Zakynthosu. Nechejte se unést kouzlem řeckého ostrova a vstupte do světa, kde se spojuje luxus, pohodlí a neopakovatelná atmosféra středomoří.

Cena 380.000 € neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na setkání s vámi v naší oáze klidu a pohody.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.