Prodej pozemku, Vestec, 600 m2

Vestec

13 600 000 Kč
Hypotéka od 64 814 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVestec
ID2332
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti600 m2

Origo partneři v Vestci

Popis

Lukrativní 600 m² stavební pozemek u rybníka s projektovou dokumentací.
Tento lukrativní stavební pozemek se odlišuje od ostatních tím, že se nachází v unikátním místě přímo u Šeberovského rybníka (část Kovářského rybníka). Je kompletně zasíťovaný a disponuje ideální velikostí pro rodinný dům 600 m². Příjezdová cesta je asfaltová se zámkovou dlažbou a ze své zadní strany končí nezastavitelnou zelení na pobřeží krásného, plného živé fauny a rekonstruovaného Kovářského rybníku v obci Šeberov, který patří městské části Praha 4.
V ceně pozemku je stavební kompletní dokumentace s povolením k výstavbě rodinného dvoupodlažního domu s podkrovím a suterénem. V případě zájmu majitel pozemku, který je zároveň vlastníkem stavební firmy, by mohl ihned přistoupit k realizaci projektu výstavby rodinného domu „na klič“.
Hotová projektová dokumentace a uzemní rozhodnutí k výstavbě vám ušetří nejenom minimálně rok a půl času, spoustu energie, ale zároveň velké finance spojené s nezbytnými výdaje.
Veškerá občanská vybavenost, supermarkety, restaurace, kavárny a rekreace – na Šeberově nechybí nic. Více možností autobusového spojení do centra nebo na vlakové stanice PID a zároveň do 2 minut jste na dálnice D1, sjezd Šeberov - Chodov
Další informace, včetně projektové dokumentace vám radí poskytneme u osobního jednání, neváhejte ihned zavolat makléři.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Vestci (okr. Praha-západ).