Prodej bytu 3+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 95 m2 (ID: 1410487)

Sveti Vlas, Bulharsko

2 208 000 Kč

měsíční poplatky 1250€/ ročně

Parametry bytu

AdresaSveti Vlas, Bulharsko
ID98912
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná95 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti10 kWh/m2 za rok

Origo partneři

Popis

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma
Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky ️
Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace ️
Splácet můžete od 1 do 10 let ️
Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání ️ Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá ️
Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma ️
Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma ️
Nechceme žádnou zálohu dopředu ️
Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků ️
Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti ️ Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni ️ Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím ️ Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG ️ Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem ️

Nabízíme k prodeji prostorný třípokojový byt 95 m², Sveti Vlas, v blízkosti Sea Fort, s panoramatickým výhledem na moře.
Nemovitost se nachází ve 4. patře. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, chodba, koupelna s WC a 2 velké terasy. Byt zařízený a vybavený.
Vznikla potřebná občanská vybavenost a komfort pro celoroční bydlení.
Nábytek v dobrém stavu. Byt má klimatizaci.
Skvělá investice vašich peněz.
Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén 1250€
Akt16: Ano

Sea Fort Club Complex se nachází v letovisku Sveti Vlas a má k dispozici 10 venkovních bazénů, jeden s umělými vlnami. Sauna, prádelna, posilovna a tenisový kurt jsou k dispozici za příplatek. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

K dalším zábavním a sportovním zařízením patří hřiště na mini fotbal, bar a 2 restaurace. K dispozici je také kosmetický salon. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Sea Fort Club Complex stojí 250 metrů od pláže. Sluneční pobřeží je vzdálené 10 minut jízdy. Na letiště Sarafovo v Burgasu je to 35 km.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.